Selam herkese hayırlı pazarlar Güne dair hafif tertip raporumuz ilişikteki linktedir.. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=55214 Sağlıcakla kalın..
senin canın sağolsun ben gideyim sana 25 kiloluk bir kova alayım .işin kötü yanı sizler geliyorsunuz ben gidiyorum ayın 4 -11 kadar yokum
Hayırlı uğurlu olsun okanım,bende basın expres yolundayım yakın sayılırız lakin bosluk bulabilrsem çaya gelirim. Hem senin istoçta oluşun iyi oldu artık malzeme siparişlerini sana geçeriz hihi Rabbim işini gücünü rasgetirsin. Sağlıcakla kal
Sevgili Okan Acelesi yok,remixona Kudos IM 9 kamışlar gelmişmi bi teyit ettirebilirmisin Sevgi ve saygı dileklerimle
Ben demiştim planlara bak planlara Bayramı istanbul dışında sarosta geçirmek niyetindesin Onnik abim. Sana şimdiden,cani gönülden iyi eğlenceler ve bol balıklı bir hafta temenni ediyorum. Bugün kamış için öğlen gibi üsküdara geçicem.. Sevgi ve saygı dileklerimle
Uyku mamurluğunla atladım özür dilerim Herkese günaydın,hayırlı ,mutlu ve bol kazançlı bir hafta dilerim Sağlıcakla kalın
Berkan doprusunu söylemek gerekirse savant'ı hiç kullanmadım lakin içime hiçmi hiç sinmedi,aldığım gün kenara koydum bugün götürdüm fury casterla değiştirdim.Az evel eve geldim birde ip buldum kendo marka onu sarmakla meşgulum makinelere. Daha evelden hiç ip kullanmadım cengizdeki çocuklar çok methettiler bakalım kullanıp görecem hemde ipe alışmış olurum diye düşündüm.. Sağlıcakla kal
Anladım.. rapala içinse fury'nin de biraz fazla esnediği söyleniyor, gerçi sizin ekipte kullananlar var galiba.. al al nereye kadar ya Kendonun beyaz olan ipini mi aldın? kendonun ipi 27 TLden 38 TLye çıkmış birden.. hayırlı olsun, güle güle kullan..
Merhaba TFT ailesi, ben Cem, altınolukta güzel avlar yaptık , fotoğrafların çoğunda beni gördünüz , tuttuğum tutmadığım bütün balıklarla.
Teşekkürler sağol,Kendonun beyaz ipi evet hem bluehawka hemde affinitye sardım.Sezon yaklaşıyorya ondandır sadece cengizde değil hemen hemen bütün her malzemeciler bütün fiyatlara zam yapmışlar. Sağlıcakla kal
Hoşgeldin sevgili cem merhaba,güzel avlardı,tutabildiklerin ve tutamadıklarınla tebrikler Herkese selam iyi eğlenceler... Sağlıcakla kalın
Sevgili Onnik abi,Bugün savantı dediğin gibi fury casterla değiştirdim.. Erdemin selamları var.. Sağlıcakla kal
Teşekkür ederim abi,hanidir aklımda idi ama almak istediğimde yoktu kısmet bugüne imiş.Penn ve bluehawkada kendo ip sardım hafta sonu tarabyada deneyeceğim. Sağlıcakla kal