Abi 59 cm lik faciadan sonra küçük balıklar biz bu adamı tatmin etmeyiz deyip atlamıyorlar oltana,bu sene senden trofe show bekliyorum bunuda yaz bi kenara,iyi geceler :thumb: Sevgi ve saygı dileklerimle
bakalım gruptan kim ilk palamutu kıyıya alacak geçen gün 6,5 cm lik sahteyle istavrit yakalıyordum her vuruşta aha palamutmu acaba diye heycanlanmıyormu insan o hissi yaşamak offfya hayat bu işte... 2 sene kadar önce tesadüf eseri balık tutmaya ilgi göstermiştim şimdi lüfer ve palamut peşindeyim
Geçen sene temmuz sonu palamutlarından bende nasiplenmiştim, küçükte olsa tek seferde 3 palamut, baya iyiydi
Sevgili Okan,Pazar gününe kesin ordayım cumarteside gelmenin hesaplarındayım.Onnik abi gelir,Emir abi gelir,Ömer gelir,Murat gelebilir,Katılım olucak eminim ne diyelim hayırlısı Allah'tan. Ben fırsat buldukça evde takım yapıyorum ne varsa deneyecem.Balık olmasada farketmez,ara verdik hasret gideririz. Sağlıcakla kal
Selam Murat Valla ben böylesine ruhu huzura kavuşturan bir hobi ne gördüm ne duydum,misal ben ara vermiş olsamda yaklaşık olarak 25 yıldır amatör balık ile uğraşıyorum hala ilk günün heyecanı var üstümde,heleki şimdilerde 30 yaşlarına gelmiş yeğenim var biz babasıyla sarayburnu sahilden balık tutarken oda kıyıdaki mazgal aralıklarından 7 yaşında bağdaş kurup izmarit tutardı.Ve en önemlisi güzel insanlarla tanışıp onlarla dostluk kurmak en güzeli.. Sevgi ve saygı dileklerimle..
Selam Faruk Abicim, balık tutma çabasındayken sende hoşsohbet ve güleryüzünle tanıdığım değerli insanlardansın... ve palamut sevdası kıpraştı yemli görüşmemizden sonra palamut haberleri gelince yakında görüşürüz sevgiyle kal
Sevgili Onnik abi Hafta sonu nasip kısmet olursa tarabyada olucağız t-shirt ve şapkaları bir zahmet getirebilirmisin. Kendine aldığın bedenlerden getirirsin.. Sağlıcakla ve sevgiyle kal
Havalar biran evel soğusada forumada sahilede hareket gelse sabahtan beri kös kös bakıyorum sayfaya ama tık yok Gel hafta sonu gel Sağlıcakla kalın.....
yahu bune iş arkadaşlar kışın su ısınsada balık alsak diyoruz yazın su soğusada balık alsak diyoruz bunun ortası yokmu arkadaşlar
Herkese selam Öncelikle Emir abim insanoğlunun fıtratındamı var bilmiyorum ama bu hep böyle olmamışmıdır,yaz gelir kışı ararız kış gelir yazı ararız. Bizim kolayımız yokbe usta.Neyseki pazar gününe ordayım nasipse iki lafın belini kırar hasbihal eder şakirin kulaklarını çınlatırız .. Bu arada mekanda durumlar ne alemde ? Sağlıcakla ve sevgiyle kal
bugün şöylebir uğradım kayda değer birşey yoktu sabah uğrayabilirsem bakıcam bence beyaz takım yapmak lazım artık biraz kalın gibi vakit bulursam bakıcam faruk elinde varsa pazar mutlaka getir bulunsun saat 6 da sahildeyim beklerim
Ya abi ben geçen dedim yine diyorum bana bişeyler sanki malum oluyor ,kimse bana bişey demeden ben oturdum beyaz takım düzdüm,köstek olarak tüyde var floşta ikisinide getiririm.Birde farklı kahverengimsi tüy var spottan aldığım onuda getirecem sana göstermek amaçlı. Pazar günü fury casterla affinityide getiricem deneriz ip sarmıştım onlar hakkındaki görüşünü söylersin olmadı sökerim,birde yeğenle benim atış tekniklerimiz zayıf gibime geliyor biraz teknik gösterirsin bize. Biz kısmet olursa 05 gibi orda oluruz kısmetse. Sevgi ve saygı dileklerimle sağlıcakla kal