Tarabya Fishing Team

Konu, 'Topluluk sayfaları' kısmında cyhnckr tarafından paylaşıldı.

1. lecharmeur

lecharmeur Faruk

Favori Kamış:
    Vega Potenza Moon Star 425 - 150 - 220 gr & İtalcanna Kombat 4.20 cm - 220 gr
    Favori Makine:
    DAİWA WINDCAST Z 5000 & Penn Affinity 7000
    En İyi Avı:
    Bkz raporladığım avlar....
    Abi malum yarın iş var bana ben müsadeni istiyorum,ekstra bişey olursa yarın gündüz telleşiriz kendine iyi bak.
    Sağlıcakla kal

2. emrullahaltay

emrullahaltay emir

Favori Kamış:
    shımano ultegra surf 425 bx-italcanna kombat 220-penn overseas pro-daıwa saltıga ballıstıc surf
    Favori Makine:
    ,shımano ultegra 14000,penn surfblaster 8000,tica talisman 8000- daıwa wıncast z 5000- daiwa saltiga
    En İyi Avı:
    59 cm torik
    inşallah kardeşim görüşürüz hayırlı akşamlar

3. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Major Craft Solpara 275 50gr, Italcanna Jigging
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    43cm palamut , 50cm Lüfer , 7,5kg Sarıkuyruk
    Evet Murat :), Vedat abi İstanbul'a geliyor. Fakat sınırlı zamanı var, 31 Temmuz ve 1 Ağustos'ta Tarabya'ya gelmeye çalışacak. Haftaiçi olduğu için akşama doğru buluşma ayarlayacağız. Böylece Sivrice Organizasyonlarına katılamayan arkadaşlar birebir tanışmış olacak. Keyifli bir buluşma olacak :)

Bu arada dün yine Vedat abi ile Assos'tan denize açıldık. Yine mercan ve hanoslar ile kovayı doldurduk, yaklaşık 4-4,5kg. Yemli av sırasında 100m kadar açığımızdaki orkinos oynağını görünce hemen sırtı takımlarını açıp peşlerine düştük, orkinoslar havaya sıçrıyor ve net şekilde gözüküyordu. 3-4 saat dolaştık fakat balık alamadık, havada görmek bile yetti :) hihi

4. engin1905

engin1905 engin orhan

Favori Kamış:
    okuma compresa surf 3.90
    Favori Makine:
    okuma V system vs65
    Ceyhun selam, bi orkinos yakışırdı, ibonun dükkana asardık :)

5. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Ceyhun biz çalışanlar göremesin diye mi Vedat abi ile organizasyon haftaiçi oluyor? Şu ziyareti haftasonuna uzatsaydık yahu :)

6. lecharmeur

lecharmeur Faruk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Herkese selam hayırlı akşamlar
    Sevgili Onnik abi bi ses ver,yarın biz mekanda olucağız hazırlıklar tamam şimdiden,fury caster'la affinityide getirecem ağır kurşunla denemek için.
    Sen katılacakmısın,gelicek isen bize şapka ve t-shirtlerden getirebilirmisin..
    Sağlıcakla kal

7. bosporus fisher

bosporus fisher hasan

Favori Kamış:
    okuma savant,lieaeffe spider surf 4.20,lineaeffe oyster cast,okuma v system 2.70
    Favori Makine:
    daiwa emp6000a,okuma raw2 65,shimano exage 4000 fc,okuma octana ot55
    En İyi Avı:
    1650g kefal,1kg çupra
    Faruk abi yarın test sonrası yorumlarını bekliyorum özellikle 150-200 gr arası performansını merak ediyorum bende ona göre bi fury caster furyasına dahil olcam
    hadi hayırlı akşamlar abi

8. Egeli34

Egeli34 Murat

Favori Kamış:
    Vengeance 420 ,Kombat 420,potenzaSupercore420,UglyStick,Scimatar 270
    Favori Makine:
    Exage 10000fb,Affinity 7000,Salina 2,stradic 4000,pa fliegen
    En İyi Avı:
    ...
    Vedat Abayoğlu namıdeğer pamukdedeyle tanışma fırsatı napıp edip gelmeye çalışacağım... bir fotoğraf karesinde onunla yeralmak trofe balık tutmak kadar güzel bir anı olacak bence... inşallah ilerde kısmet olurda kendisiyle balık tutma şansınıda yakalayabilirim

9. lecharmeur

lecharmeur Faruk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Sevgili Hasan
    Fury casterı 100 gr dan başlayarak 200 gr'ma kadar rapala ve çaparide deneyecem dönüşte rapor geçerim,,Ama tavsiyem kaçırma bu kamışı çünki stoklarda tükendimi çok beklersin. Grubtan bir kaç arkadaşta daha var memnunlarki bana şiddetle tavsiye ettiler..
    Sağlıcakla kal

10. onnik çavdar

onnik çavdar onnik çavdar

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf Rods
    Favori Makine:
    okuma spector st-65sa
    En İyi Avı:
    2013 şu ana kadar yakalanamadı
    ben 200gr a kadar denedim sorun yok iyi performans

11. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    Yarın balıkla pek ilgisi olmayan arkadaşlarım gelecek , umarım deniz bizi rezil etmez :)

12. onnik çavdar

onnik çavdar onnik çavdar

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf Rods
    Favori Makine:
    okuma spector st-65sa
    En İyi Avı:
    2013 şu ana kadar yakalanamadı
    günaydın arkadaşlar
    milletin gazına gelip sabah 06 da bizim meradayıdım .Emir sabah 04 te gelmiş Faruk ve yeğeni de 05.30 gibi gelmişler .saat 08 gibi de Okan geldi
    sonuç -balık çok az nadiren istavrit geliyor mezğit daha fazla palamuttan eser yok.dişli gurubundan eser yok sabahlıyanlarda 1 ad iri eşkina vardı .10 cn boyunda mezgit sevenler tarabyaya gidebilirler hepinize iyi tatiller dilerim

13. lecharmeur

lecharmeur Faruk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Herkese hayırlı pazarlar
    Öncelikle sevgili hasan,bugün tarabyada penn afinity L 7000 makinemi ve lineaeffe fury caster kamışımı deneme fırsatım oldu.Makine gayet güzel ve sezonda iyi işler yapabileceğini 200 gr kurşunu rahatlıkla 120 mtr civarından çekti.
    Fury caster'a gelince,sanırım sende benim gibi ağırlıklı olarak spider surf kullanıyorsun ve hafifliğine alışmışındır.Fuyr başlarda sana biraz hantal gelebilir çünki ağırlık farkı var spider 330 gr fury caster 485 gr.Baştan biraz hantal gelebilir ama elin alışır zamanla..
    Ağır kurşunda kurşun nokta gibi dümdüz yalpalamadan gidiyor ve uzağa erimi rahat biraz esneklik var,rapala aksiyonları filan oldukça hoşuma gitti tek dez avantajı parçalı oluşudur. Ben memnun kaldım spider ile ulaşamadığım noktalara çok rahatlıkla ulaşabildim. İllada al bu kamışı demiyorum hatta istersen önümüzdeki hafta müsait olduğun birgün gelebilirsen tarabyada yada aşiyana balığa gittiğimde sende gel kendin dene bendeki fury caster'ı kararını sonra kendin ver. Son olarakta bizim gubta bu kamışın kullanıcıları var hepside memnun bu kamıştan..

Sevgi ve sağlıcakla kal

14. bosporus fisher

bosporus fisher hasan

Favori Kamış:
    okuma savant,lieaeffe spider surf 4.20,lineaeffe oyster cast,okuma v system 2.70
    Favori Makine:
    daiwa emp6000a,okuma raw2 65,shimano exage 4000 fc,okuma octana ot55
    En İyi Avı:
    1650g kefal,1kg çupra
    faruk abi çok sağol.Ben spiderı yeni aldım ve sadece burdaki kıyılarda kullandım.Boğazda kullanma şansım olmadı daha.Boğazda lineaeffe oyster cast var onu kullanıyordum.O da 540 gr civarı.O yüzden fury caster bana hafif gelecek:)
    Bu arada esneklik var derken 200 gr için mi geçerli yoksa 150-180 gramlarda da varmı?
    Tekrar teşekkür ederim abi saygılar...

15. omeryucee

omeryucee ömer yüce

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spider Surf
    Favori Makine:
    Daiwa Windcast X5000
    En İyi Avı:
    İstavrit :) + 2 sarıkanat+4 sarıkanat + 4 sarıkanat daha-tek seferde 4 PALAMUT :)
    Faruk abi benim attığım kurşun kaç gramdı ilk denediğimiz?

16. lecharmeur

lecharmeur Faruk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Ömercim özür dilerim uyumuşum ilk attığımız kurşun 120 gram idi,senden sonra devam ettim çalışmaya kamış,ben 330 gr hafif kamış kullandığım için bana ilkten biraz hantal geldi. Kötü demiyorum kimse yanlış anlamasın.
    Sağlıcakla kal

17. lecharmeur

lecharmeur Faruk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Kamış kendini 150 gram ve üzeri atışlarda gösteriyor,kamıştaki esneklik bana göre dezavantaj değil rapala kullanırken aksiyonları rahat veriliyor. Esneklik 150 - 180 gramlardada var
    Sağlıcakla ve sevgiyle kal

18. wolk23

wolk23 Volkan GÖKHAN

Favori Kamış:
    MAVER ELİTE TİTANİUM 430
    Favori Makine:
    DAİWA SALTIGA SURF 5500 - SHIMANO ULTEGRA 10000 XSB
    En İyi Avı:
    EN BÜYÜĞÜNÜ HENÜZ YAKALAMADIM. ŞİMDİLİK LÜFERLER, PALAMUTLAR
    Herkese hayırlı haftalar öncelikle. bir fury caster kullanıcısı olarak bir iki konuya değinmek isterim. öncelikle esneme konusu, kamışın uç kısmı gerçektende oldukça esnek. bu esnekliğin tehlikeli boyuta gelmemesi için kamışı tasarlayanlar uç kısma oldukça fazla porselen yerleştirmişler. böylelikle esnerkende belli bir direnç sağlanmış oluyor. oldukça iyi atışlar yapabiliyorsunuz. kamış çok çabuk esniyor ve toparlanıyor. atışlar stabil dağılmıyor. ayrıca fiyat performans açısından da bence göz kamaştırıyor.

kısacası, fiyat çizgisinde değerlendirildiğinde belki iddialı olacak ama rakibi yok diyebilirim.

herkese hayırlı haftalar tekrar.

19. aTomKarinca

aTomKarinca Yavuz

Favori Kamış:
    Linea-effe Extreme cast 4.40
    Favori Makine:
    Daiwa EMCAST SPORT 5500
    En İyi Avı:
    Eşkina 2,750 Gr
    Gunaydın dostLar cumneten hayırLı haftaLar diLerim...

20. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    C.tesi üsküdarda karşılaştığımızda geliriz dedik ama günün yorgunluğuyla hepimiz deliksiz uyuduk Onnik abi :)
    Neyse ki balık anlamında bişey kaçırmamışız, sadece muhabbeti kaçırdığımıza üzüldük :eek: