selmalar, siteye yeni üye oldum. Güzel ve faydalı paylaşımlar olduğunu görüyorum. herkese rastgele diyorum. Ceyhun kardeş ağustos sonuna kadar altınoluk bana boğaz sana emanet
ergin kardeş aramıza hoş geldin bol balıklı avlar dilerim .ceyhun karşıya gidicekmisin veya giden varmı bana kim fury caster getirebilirse ona öpücük vericem kafaya taktım .
Merhaba Engin abi, hoşgeldin. Engin abi ile Altınoluk Halikarnas balıkçılık'ta tanıştık Lüfer zamanı bekleriz abi, görüşmek üzere İbrahim'e selamlar.
valla daha dün kamış tavsiyesi isteyen bir arkadaşa fury casterı tavsiye edip sonunada eklemiştim. birçok kamış sahibi olan Emir abim bile "sonunda bana aldıracaksınız bu kamıştan" dedi diye. bak saatine denk gelmiş. fury caster kardeşliğine hoş geldin Emir abi
Yağmur İstanbul'un doğu tarafında gözüküyor, Tuzla-Şile civarı (uydudan bulut takibi ) Bizim tarafta sorun yok. Çay kahve var zaten bizim orada, yemek için bir şeyler düşünürüz :hungry:
Dün akşam bir abimden aldığım 30 sene evvel Almanya dan getirilen birkaç takım. Kalite ve uzun ömürlülük bu olsa gerek. Ayrıca ambalajda efsane 3 lü iğnenin şu an sıfır olarak aldığımız herhangi bir sahtenin iğnesinden daha iyi durumda olduğunu belirtmek isterim.
Dün saat 16:00 gibi Tarabya'da toplanmaya başladık. Vedat abi ve Mehmet abi saat 17:30 gibi Tarabya'ya ulaştılar. Çok güzel ve zevkli bir buluşma oldu, eski avlar, olta düzenekleri hakkında bizlerle ayrı ayrı sohbet etti. Balık küçük ve seyrek olduğu için olta açmadık ama akşam bir kaç deneme atışı yaptık. Uzun bir aradan sonra Vedat abi surf kamış ile atışlar yapmanın zevkini heyecanını tekrar yaşadı Vedat abi, bizi kırmayıp geldiğin ve bizi sınırsız bilgi birikiminle bir öğretmen edasıyla bıkmadan usanmadan anlatarak bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederiz. Bir daha ki İstanbul ziyaretinde lüfer avında görüşmek üzere Vedat abicim.
Bu resimlerde bizden. Buradan tatilimiz boyunca sıkılmadan bizle deniz ve tatlı su avına çıkan,sorduklarımıza uzun uzun cevaplar veren,koştuğunu hiç görmediğim oğlumun(spor yaptığı zamanlar dışında) tatlı su avında koşturan ve balık tutma işine dahada girmesine vesile olan Vedat ustamıza teşekkür ederim.
Muhabbetiniz bol olsun arkadaşlar , güzel bir paylaşım olduğuna eminim . Vedat Ustayı bu sefer göremedik , işlerle uğraşmaktan pek vakit ayıramaz olduk , ama bi dahaki sefere kaçırmam valla Herkese güzel avlar , selamlar
HEPİNİZE KUTLARIM ÇOK KEYİFLİ BİR GÜN GEÇİRMİŞSİNİZ ARANIZDA OLAMADIĞIM İÇİN FENA KAFAM BOZULDU AMA ESKİ ARABAN MI VAR DERDİN VAR HİÇ UMMADIĞIN BİR ANDA BİR AKSİLİK ÇIKARABİLİYOR NEYSE BİR DAHAKİ SEFERE VEDAT AMCA İLE SOHBETİ İNŞALLAH KAÇIRMAM.BU ARADA CEYHUN BEN TSIRHT VE ŞAPKALARIMI ALMADIM BAYRAMDAN DÖNÜŞTE ALICAM ARTIK NE YAPALIM
Hem Team üyeleri ile buluşmak hem de Vedat abiyi uzun aradan sonra tekrar görmek çok keyifliydi. Balık yakalamasak, hatta olta atmasak bile Tarabya buluşmaları çok keyifli geçiyor. İyi ki varsınız.
Balık daha başlamadığına göre alışverişe devam Yarın saat 10:00'da Cengiz Balıkçılıktayız. Görüşmek üzere
Ceyhun kadınları geçtik valla.Bu ne alışveriş hastalığı dostum ya bu nasıl bir virüs işlemiş kanımıza böle?Balığa gidemedikçe malzeme alıyorum bende. Bu arada yurtdışından ip misinalar gelecekti nedir son durum?
Geldi hepsi, yarın 275m olarak böleceğim bobinleri. Pazar günü isteyenler alabilir. Bu sefer bol örgü var
Fiyatı Mehmet abi ile birlikte yarın hesaplayacağız, 0,10mm ve 0,13mm örgüler (8lb ve 10lb) Stren marka, made in USA