Hayırlı geceler Tarabyalı dostlar, Ramazan sonrası güzel bir buluşma tertip edelim müsait olduğunuzda inşallah
Ceyhun, çakma örgü deneyimimden sonra ucuz mal alacak kadar zengin değilim sözünü benimsedim ... stren 0,13 'dende bende isterim bendeki emanat örgü içinde içinde senden haber bekliyorum spin makineme sarmak üzereyim aynı hataları yapmaktan bir türlü geliştiremediğim surf atışlarım sayende dikkat etmem gereken noktaları belirtmenle düzelmeye başlayacak sağlıcakla kal
vauvv sahibi ortaya çıktı Okan Abicim öncelikle dükkanın hayırlı olsun *** çayını içmeyede gelirim. örgün benim arabada palamutlar başlamadan teslim ederim umarım
çarşamba günü akşam Cengiz balıkçılıkda Vedat abi ile benimde tanışma şansım oldu,ayak üstü biraz lafladık,kendisine buradan Selam olsun.
Selam millet Herkese hayırlı ve mutlu hafta sonları dilerim Bütün dostlarımın mübarek kadir gecesini kutlar bütün islam alemine hayırlara vesile olmasını cenab-ı haktan niyaz ederim... Sevgi ve saygı dileklerimle
Rabbim bu mubarek gecede duaLarınızı kabuL günahLarınızı af eyLesin.. Kadir gecemiz cümneten mubarek oLup hayırLara vesiLe oLsun inşaLLah...
Kadir gecenizin hayırlara vesile olmasını niyaz eder, şimdiden herkesin mübarek bayramını kutlarım...
bütün sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz çok uzun, sağlıklı,bol kazançlı ve bol balıklı bir ömür dileklerimle KANDİL,iniz kutlu olsun.
ÖNEMLİ DUYURU!!! Herkese hayırlı kandiller. Web sayfamız tam anlamıyla yapılana kadar açmama kararı aldık. Bundan dolayı facebook üzerinde grup kurduk ve şu an faal durumdadır. Resimler ve videolar yüklenme aşamasındadır ve herkese açıktır. Takıma hayırlı ve uğurlu olsun. Grup içinde anlık bilgi paylaşımı, balık durumu ve av raporlarını takip edebilirsiniz. Balıkavı.net'i kesinlikle bırakmıyoruz yanlış anlaşılmasın görüşmek üzere. https://www.facebook.com/groups/166571216860620/?fref=ts
Selam Ceyhun benim yeğenide gruba eklermisin, mustafacagatay34 Kendisi ses,görüntü,klima üzerine çalışıyor. Şimdilerde dükkan açma telaşında ayrıca feza düğün salonununda piyanistlik yapıyor gruba faydası olur bu adamın Sağlıcakla ve sevgiyle kal