İsa abi uğrarız 10-11 gibi, bir kaç saat dururuz Emre'yle beraber. Öğlen balık kesmedi!!! saati yok balığın!
öğlen 1 gibi başladım toplam 12 tane kadar tuttum, ilk çapari 4 lü daha sonra bir kere de 3 lü çektim büyük heyecan
Tebrik ederim sevgili kardeşim. Kusura bakma gönül kalmak isterdi fakat evde işlerim vardı yoksa beni kimse sökemezdi mekandan. Yarın öğleden sonra orda olma planlarım var olmadı pazartesi geceden eşkina sabahı ver elini palamut Sağlıcakla kal
bayram şekeri gibi oldu haber dimi Uğur hihi bugünden sonra Tarabya'da boş yok. Haber geldi, palamut için atılan 6no iğne çaparilere istavritte geliyor.
Çok güzel haberler tarabyadan başlamış durumda. Bu senede bol ve bereketli avları tarabya bize sunacak gibi avınız için tebrik ederim. Herkese selamlar içim kıpır kıpırrr
Millet bana müsade çıkıp dinlenmek lazım,,Malum yoğun ve güzel bir gün yaşadık. Hepinize iyi geceler.Allah'a ( c.c ) emanet olun... Sevgi ve saygı dileklerimle
Palamutu yakalamasını severimde yemesini gerçekten sevmem , bu sene Aret'in icadını deneyecem mangalda belki severim.
Bu mutluluk tablolarını bana yaşattığınız için hepinize ayrı,ayrı teşekkür ediyorum. TFT'nin yeni bir üyesi olarak her zaman yanınızdayım.T Shirt ve şapkamı gururla avlarımda giyeceğim. Sevgi ve saygımla kalınız