Valla ben bayramın ikinci günü tekrar düşünüyorum,çünki bu balık Sevgili Aretinde ifade ettiği gibi bir kez daha akıcaktır boğazdan kimbilir belki tekrar denk gelir bellimi olur ? Ve sana özelden telefonumu yazıcam uygun zamanlarda telleşiriz birde diğer arkadaşın ismini öğrenemedim bundan mütevellit benim namıma kendisinden bir özür dilermisin.. Sevgi ve saygı dileklerimle
Sevgili ceyhun,mekanda fury caster kullananların örgüdeki şok düğümü hakkında bişeyler konuşmuştuk bu düğüm hakkında link varmı? Yoksa volkanımı kovalayalım ne dersin ? Sağlıcakla kal
Eyvallah saolasın sevgili Aret erkenden kutlama yaptığına göre tekne planları felan var ne dersin Saolasın seninde Bayramın kutlu olsun :thumb: Sevgi ve saygı dileklerimle
Şimdilik planlar o doğrultuda lakin balık olurmu olmazmı orasını bilemem çünki poyraz var 30 km civarında buda balığı dağıtır.. Bakalım kısmetimize ne çıkacak. Takım filan alma Erol abiden alırız para yabancıya gitmesin.. Birde ön panel olayını araştır unutma... Sağlıcakla kal
Tekne değil, yarın Tarabya nöbeti bizde. Gelen olursa öğleye kadar mekandayız. Palamutlar geçecek olursa boş bırakmamak lazım reeling
Tamamdır sevgili dostum,Bayramın ikinci günüde nöbeti ben devralırım. Aklım hala pazar gününde o nasıl furya idi ve halada ben neden akşama kadar beklemedim diye kendi kendime hayıflanıyorum ayrıldığımda saat öğlen 1 idi. Sana özelden mesaj atıcam Aret bakarsın bir zahmet.. Sevgi ve saygı dileklerimle
Millet ,yarın malum bayram erken kalkıp namaza gidilecek bayramlaşma vs ve öbür güne hazırlık yapılacak anlayacağınız yarın bi hayli yoğun bir gün olucak. Çıkıp dinlenmek lazım bu yüzden sizlerden müsade istiyorum hepinize iyi geceler :rapture: Sağlıcakla kalın
bütün islam aleminin mübarek ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlar sağlık mutluluk ve bol kazanç getirmesini dilerim.hayırlı bayramlar .
Selam dostlarım Herkesin mübarek ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlar hepimize hayırlara vesile olmasını cenab-ı haktan niyaz ederim... Sevgi ve saygı dileklerimle
Sevgili arkadaşlar, Hepinizin mübarek Ramazan bayramınızı tebrik eder, aileleriniz ve tüm sevdikleriniz ile birlikte huzur ve mutluluk dolu bir bayram geçirmenizi temenni ederim.