arkadaşlar herkese merhaba sabah 10 a kadar mekandaydım sabah birşey yoktu öğlenden sonra 4 gibi tekrar gittim 7 ye kadar tek tük istavrit ve mezgit çıktı ama hiç tadı yoktu kısmetse sabah gidip biraz rapala çalışıcam gelen arkadaş olursa görüşmek ümidiyle hoşçakalın.
Herkese hayırlı akşamlar Gelmeyi o denli çok istiyor olmama rağmen yarın gelemeyeceğimin sıkıntısı beni şimdiden sarmış halde lakin çarşamba gününden ben çok ümitliyim. Yarın olaki bişey çıkmazsa çok zorlama çarşamba günü dene derim sevgili emir abim. Geçen sabahtan akşama kadar denemediğim bişey kalmadı istavrit dahi yoktu birtek yanımızda midye çıkaranlar seyirtme ile istavrit aldılar. Bu arada devlet memuru bir yakınım sahil güvenliğe yapılan ihbarlar kale alınmazsa yapılan ihbarın saati ve yeri hakkında BİMER 'e yazın hemen inceleme altına alırlar diye akıl verdi. Sağlıcakla kal
Pazartesi ve Salı günü tamda istediğimiz rüzgar hızı var. Sabah erken 7-10km arası yıldız. Palamutlar!!!!
Hayırlı pazarlar herkese Yapma böyle ceyhunum zaten kendi kendimi yiyor kıvranıp duruyorum nasıl yapayımda pazartesi salı orada olayım diye işten attıracak beni balık sevdası. Sağlıcakla kal
Selam Şimdi yağmur başladı gaziosmanpaşada,salı,çarşamba diyorum başka bişey demiyorum. Ücretsiz iznemi çıksam napsam
Bugün Beykoz'da kürekle çıktığım avda kuvvetli poyrazla boğuşarak irice mezgitler yakaladım. Geçen yıl koya hiç uğramayan mezgitler bu sene tam zamanında ve bol miktarda mevcut. Darısı izmaritlere diyoruz. Günün en büyük sürprizi albino yunus yavrusuydu. Bembeyaz rengiyle suların üzerinde kuzu gibi sekiyordu. Maalesef resmini çekmeyi başaramadım. Belki bugünlerde Boğaz'da siz de bu güzelliğe rastlarsınız.
sabah 8.30 dan 10 a kadar mekandaydım 2 adet çingene çıktı ara ara istavrit vardı dalga çoktu akşam biraz sakinleşmiş burda kara bulutlar dolaşıyor gece yağarsa sabah sakin olur denemeye devam.
selam millet nihayet ülkeme ve sizlere kavuştum ne yemekleri yemek ne suları su gözünü seveyim Türkiyenin geleli henüz 10 dakika oldu.bakıyorum iyi haberler var yarın dinlenirim salı günü bir mani çıkmazsa tabyadayım
selamlar.6 eylülde amerikadan gelecek yeğene boğazda kullanmak üzere hangi sahteler,hangi misinalar yada örgüler ısmarlanır boş boş gelmesin adam
onnik abim hoş geldin salı görüşmek ümidiyle sabah erken gel ben siftah yaparım sen devam edersin inşallah.
günaydın millet ben tatile çıktım ortalık karışmış bir daha mı gitsem tatile ne yapsam neyse bu arada hoşgeldin onnik abi
Herkese selam Sevgili Onnik abim hoşgeldin ve geçmiş bayramın mübarek olsun,özlettin kendini. Yarın sabah mekanda görüşmek ümidiyle.. Sağlıcakla ve sevgiyle kal
Selam Onnik abi hoş geldin. Balıkları da balık değildir ayrıca oraların Palamut lüfer raporlarını bekliyoruz artık. Şu poyrazlar da bir durmadı gitti.
bomba gibi harırım bu sene Allah izin verirse muhteşem bir yıl olacak her türlü malzeme hazır bir de balık bol oldumu tamam