İYİ ONNİK ABİ NE OLSUN DÜN GELDİM BENDE MEMLEKETTEN YARIN AKŞAM VEYA ÇARŞAMBA GÜNÜ AKŞAM HANIMI YOLLIYIM C.TESİ PAZAR TARABYADAYIM BENDE Bİ GİTTİK TATİLE ORTALIK KARIŞMIŞ
Onnik abi hoşgeldin. Palamutlar seni özlemiş hihi reeling Bu sabah rüzgar az olduğu için palamut denemeleri yaptık sonuç sıfır. Arada sırada iri istavrit geldi oltalara, mezgit standart Bu akşam Volkan, Emre ve Kaptan Emre yemlideyiz bekleriz hihi
s.a hayırlı akşamlar uzun süredir şehir dışındaydım forumu unuttum desem yeri var herkese bol bol avlar inşallah bende tft ye katılmak isterim
Herkese Günaydın.Uzun suredir yurt dışında olduğumdan bu sabah Ulkeye donmenin sevincini yaşıyorum forumda yazıları okuyunca heyacan basti Ceyhun abi ozelden mesaj atıyorum bakarsan sevinirim bol palamutlu gunler
selam arkadaşlar, gece yemli için kafa lambasına ihtiyacı olan arkadaşlar, Cuma günü 3 fonksiyonlusu BİM'e geliyor. Aynısını ben 20 liraya almıştım. 7.5 liraya satacakmış. İhtiyacı olan dostlar kaçırmasın. Uyandırayım dedim http://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/3_fonksiyonlu_kafa_lambasi/aktuel.aspx
Palamut çaparisi yaptım kendimce ama ilk kez deneyeceğim.O taraflarda ne ile alıyorlar palamut.Pendikten tarabyaya gelmeyi düşünüyorum.Boşuna ağırlık olmasın yanıma ne alayım tavsiye edersiniz.Oraları pek bilmiyorum.Boylar ufak sanırım palamutların.Rapala kaşık ve çapari(tüy,renk,organze,sim,iğne vs) takımlarınız nasıl acaba öğrenebilirmiyim? Ben 2/0 iğneden beyaz ve kırmızı organzeden bol simli takım yaptım. tüy ilede düşünüyorum.iğne youvella aldım ucuz diye ama açıkçası pek keskin gelmedi.sizece yeterli mi? kendo rapala tavsiyeniz varmı bütçe ona yetiyor anca kaşık olarak ta toby ve cengizdeki ince uzun kaşıktan var.bunlar iş yaparmı arkadaşlar
MERHABA ARKADAŞLAR HERKESE İYİ GÜNLER HAVA TAHMİN RAPORUNA BAKTIM HAFTASONU RÜZGARIN HIZI YAKLAŞIK 40 KM CİVARINDA OLUCAKMIŞ BİRŞEYLER ÇIKARMI SİZCE
Herkese günaydın bol kazançlı günler temenni ederim.. Sevgili Erhan Öncelikle hoşgeldin,iki hafta önce pazar günü oldukça verimli idi palamut fakat o günden sonra ben aralıklarla üç gün daha yokladım öyle ahım şahım palamut yok tek tük çıkıyor. Dün sabahtan akşama kadar tarabyada idim topu topu alınan palamut 10 tanedir boylar 25 cm civarında.. Ama enteresandır istavrit ve hamsi resmen kıyıya vurmuş halde palamut için gidip umduğunu bulamayanlar Oltacı erol abiden alıcakları ve ince takıma 35 gr kurşun takıp hatırı sayılır miktarda istavrit ve hamsi ile evlerine dönebilirler.. Sevgili Koray Palamut çıkmasına çıkıyor fakat ahım şahım değil,çapari ile alınıyor genellikle iş yapan renkler 3/0 ve 4/0 no iğneli Turuncu,beyaz tüy ve organze yeşil beyaz simli çaparilerle balık alındığına bizzat şahidim ve turuncu takımla bende 13 adet aldım iki hafta evvel pazar günü. Kaşık ve rapala konusuna gelince sevgili kardeşim bu balık kaşık yada rapala balığı değil boşuna benim gibi kendine yük yapma hatta ve hatta istavrit çaparisi ile alındığını gözlerimle gördüm ve son olarakta palamut alamasanda dediğim gibi ince takımla alıcağın istavrit ile evine dönebilirsin.. Sağlıcakla ve sevgiyle kalın
Merhaba Nusretçim 40 km poyrazda balık olurmu bence biraz zor çünkü palamut sevdası yüzünden yaklaşık iki haftadır tarabyaya kamp kurmuş haldeyim lakin poyraz çıktığında balık anında kayboluyor. Diğer arkadaşlar daha aydınlatıcı bilgiler sunabilir.. Sağlıcakla kal
Yeni bir Surf Ve Jig takımı engin tecrübelerinizden yararlanarak alıyorum Lineaeffe Fury Caster Kamış 420cm 220gr SİMİLAN JİG KAMIŞI 40-80 LBS OKUMA Salına Sa II-16000 MAKİNA veya OKUMA Salına Sa II-10000 MAKİNA