merhaba arkadaşlar, bu senenin sahtesever ilk palamutu aşağıdadır. Hayırlara vesile olmasını diliyorum. Uploaded with ImageShack.us
Tebrikler sevgili cihan Başarılarının devamını temenni ediyorum,eline koluna sağlık Sağlıcakla ve sevgiyle kal
Herkese selam ben birşey danışmak istiyorum Şuan elimde 4 adet surf kamışım ( Kombat,spider surf,Fury caster,Euro fish ) ve 3 Adet makinem ( Bluehawk,Avenger 65 ab,Penn Affinity 7000 ) var Ve kombatı kullanmaya başladığımdan bu yana diğer kamışlarımı satıp 1 adet italcanna futura ve Daiwa windcast Z 5000 almayı düşünüyorum.Elimde sattıktan sonra sadece italcanna kombat ve futura penn affinity ve daiwa windcast z 5000 kalıcak. Mantıklı bir kararmıdır sizlerin bilgisini almak istiyorum.. Nedenini sorucak olursanız kombatın hafifliği beni mest etti Sağlıcakla kalın
Yeni makina - Daiwa Z5000 Arkadaşlar merhaba, Uzun zamandır "Shimano Vengeance AX Surf 420" kamış için iyi bir makina arıyordum, sonunda Ceyhun arkadaşımız sağolsun bir öneride bulundu; "DAIWA X5000", bende onun önerisi üzerine bugün makinayı satın almaya gittim, ancak ne var ki güzel bir indirim sonrası "Z 5000" aldım Ayrıca bu makinaya Penn örgü misina sardırdım (0.17). Her zamanki gibi yardımcı olduğu ve ilgi gösterdiği için kendisine buradan ayrıca teşekkür ederim. Daiwa Windcast Z5000 Orjinal yedek kafa ile birlikte geliyor, Ağırlık 590gr 8 adet paslanmaz kapalı rulman Rotor - kol tur oranı: 4.9:1 Detaylı şekilde yapılan incelemeleri ve özellikleri internetten zaten bulabilirsiniz. Daha suya değmemiş kamışa takılmamış bile olsa makinamdan oldukça memnunum Gerçekten benim için önemli olanları (hafiflik, dayanıklılık, yormama) bana sağlayacak gibi duruyor, resimden ziyade yakından görmenizi de tavsiye ederim, malzeme kalitesi çok iyi. Bakalım artık inşallah Allah hayırlısıyla kullanmak nasip etsin. Makina hakkındaki detaylı düşünce ve raporlarım ne zaman mı? Dişliler geldiğinde
iyi günlerde kullanın aynı modelden bende arıyorum bi kaç yere baktım kalmamış siz nerden aldınız acaba ?
Günaydın TFT ekibi. Bol balıklı bir gün diliyorum. Ceyhun banada aynı makinayı tavsiye etmişti bende z5000 aldım dün Yardımların için teşekkür ederim kardeşim sağolasın. Yeni sezon gelirken herkezin yeni takım düzme iştahı kabarmış gördüğüm kadarıyla. Makina işini hallettik sıra geldi kamışa. Onuda önümüzdeki hafta halledersek takım işi bitmiş ve işin keyfini çıkarmak kalmış olur. Birde arada balık tutarsak daha ne olsun
merhabalar, yahu makineyi aldıysanız aldınız durduk yere niye foruma koyuyorsunuz, hiç yokdan kaşıntı tuttu beni sezon öncesi, en sonunda foruma girmeyeceğim bu forumlar yaktı bitirdi beni :laughing:
Oralara girme Cihan kardeş dışıda içide beni yakar Ama parasının hakkını vereceğine eminim. Hee bizde makinanın hakkını verirsek ne ala