Amatör balıkçı olupta, verdiği paranın hakkını alanı ben görmedim zaten Ama yinede bu kadar ballandırınca merak ettim ddoğrusu hihi
Faruk abi memnunmusun canavardan? Ancak cumartesi veya pazar elime alacağım için merak ediyorum kullananlar memnunmu diye
Valla hele bir kullanalım o zaman ballandıra ballandıra anlatma şansımız olur belki, daha elimize almak nasip olmadı
Sevgili Ceyhun Mekandan haber yokmu ? Sabah orada olucağım nasip olursa lakin bu kez tam gün kalmayacağım. Geçen arkadaşlar geldi diye mekandan ayrıldığımda saat 21:00 idi Ne biçim nöbetse bu anlamadım gitti idk idk Sevgi ve saygı dileklerimle
Sevgili Serkan Z serisinden bahsediyorsan elimdeki tüm malzemeyi çıkartmam sorunun cevabı olabilir sanırım.Sezonda arkana bile bakmazsın merak etme,lakin ben daha Z almadım cyrr cyrr cyrr
Eyvallah Ceyhun teşekkür ederim. Ayrıca peşin peşin Onnik abiye de teşekkür ederim. Örgüden sonra şokunuda bağlarsın dimi hihi
Faruk abi , bende elindeki malzemeleri çıkardın ve aldın zannetmiştim kusura bakma üzmek istemedim seni İnşallah en kısa zamanda bir tane alırsın :thumb: Bu arada sende G.O.Paşa da oturuyorsun sanırım, eğer uyarsa balığa giderken aracın yoksa beraber gidebiliriz.
Sevgili Serkan Oğlan askerden gelmesi ve işe başlaması anca oldu ve bir süre daha maddiyatı rölantiye almak zorundayım,bu yüzden şu sıra arabasızım kışa alma niyetindeyim bakalım zaman neler gösterir kısmet. Ayrıyetten ince düşüncen için teşekkür ederim.Gideceğin zaman paslaşırız. Ben yenidoğanda pazar sokağındayım.Tlfnum 0 535 940 20 34 Sağlıcakla ve sevgiyle kal
Millet yarın sabahtan mekanda 07:00 - 15:00 nöbetine gelmek isteyen arkadaşlara çay ikramı vardır,gerçi çaycıların bi tarafları havaya kalkmış gün boyu ortalıklarda görünmüyorlar ama sağolsun Oltacı Erol abi napıyor ne ediyor çay buluyor Yarın mekandayım görüşmek ümidiyle :thumb: Sağlıcakla kalın
Hayırlısıyla hepsi olur abi içini ferah tut sen :thumb: Bu arada aynı sokaktayız desem yuh artık demezsin dimi Büyük ihtimalle aramızda 100-200 mt ya vardır ya yoktur. Konfor koltuk döşeme nin olduğu binadayım bende
Lineaeffe Spider surfer 4.20 aLmak istiyorum.. 2. eLde varsa temiz düşünebiLirim beLki vardır site icersinde satmayı düşünen
Bugün 6.00-15.00 saatleri arasında Tarabya'da sadece 4 adet çingene palamutu alınabildi. Hava rüzgarlıydı.
Selam Yavuz Bende çok az kullanılmış 4 aylık temiz bi spider var. Elimdeki kombat ve penn harici kamış ve makinelerin satıcam yerine futura ve z serisi daiwa almayı düşünüyorum,bakalım kısmet.. Sağlıcakla kal