Klasik olmasına klasik lakin ben balık olsa bile çoğu kez kamışı elimden bırakıp emir abi ve oltacı erolla iki lafın belini kırdığımda daha katlamalı haz alıyorum.. Sağlıcakla kal
Sizlerle tanışdigima bende cok memnun oldum abi, bundan sonra benden kurtuluş yok hele ceyhunun geçen seneki organizasyon ve lüfer tutma sayilari beni çıldirtti diyebilirim bu güzel hastalık sizlerle daha da buyuyecek vallah, bu arada ceyhun sana hoçkalal diyemedim kusura bakma takimlari topladim telefon geldi yari yolda ayip oldu dedim lutfen kusura bakma sohbet ve bilgiler için tesekkur ederim...
herkese iyi akşamlar bu gün karşıya geçtim arkadaşlarımızın bazı sparişleri vardı onları toparladım eve geldiğimde tüm takımları toparladım Ceyhunla Mehmet abinin kulaklarını çınlattım haklıyımışlar ben biraz değil bayağı abartmışım işi bir sayım yaptım 32 surf takım 4 spin takım içlerinde hiç de dandik ne kamış ver ne de makine .italcana serisi spider surfinden furi castına kadar ama bir takım var ki hiç biri onun eline su dökemez herkese de gözü kapalı tavsiye ederim vega potenza kamış süper ötesi .daiwa z45 qdx makine muhteşem ikili işAllah Allah her arkadaşıma bu muhteşem ikiliyi nasip eder yarın tarabyadayım .pazar da tarabyadayım görüşmek üzere
Emir abi hayırlı akşamlar Gündü konuşmamızda gelemeyebilirim dedim lakin bu akşam belirginleşti pazar mekandayım sevgili abicim. Pazar görüşmek ümidiyle ben kaçtım Hayırlı akşamlar :rapture: Sağlıcakla ve sevgiyle kal
faruk görüşürüz bir aksilik çıkmazsa kamış içinde acele etme detaylı araştıralım mebla yüksek kafamda bir iki bişey var konuşuruz hayırlı akşamlar
yazacağım 2 kamışta süperdir denenmiş kesin tavsiyedir rapala ya atmıyacaksan spider surf italcana combat
Bi tur binemedim şu Z45e Dikkat et abicim zira tarabya biraz güneş aldiğindan bizim gibi istakoza dönmeyin
Abicim rapala atmayacaksan demişsinde geçen sene spiderle rapala yaparkenki isparkçinin durumunu çabuk unutmuş gibi konuşuyosun :laughing: :laughing:
Onnik abi teşekkür ederim emaneti teslim aldığın için. O kamıştan bende alacağım inşallah Ama makineyi biliyosun, şimdilik windcast z 5000
Ok Erkan. Pazar tarabyadayım . Tel : 506 303 58 00 telim yarın ara netleştirelim. Faruk abi pazar tarabyadasın sende galiba. Yarın ararım ben seni saat için
Merhaba arkadaşım, Seninle aynı durumdaydım.. shimano vengeance ax surf ve Daiwa Windcast Z 5000 almanı öneriyorum. Forumdaki tecrübeli abilerimiz kardeşlerimizin fikirlerini de alman çok önemli. bence sana yazdıklarım seni memnun eder. Bende makinayı arkadaşlarım tavsiyesi üzerinde inceleyip aldım. 590 gr gibi bir ağırlığı var. Kamış ise gerçekten ben ne yapmışım kendime diye sorgulamamı sağlayan bir kamış. İncelersin her ikisini. Saygılar.
Hayırlı sabahlar herkese Serkan 06:00 da yola çıkmış olmalıyız derim.Bizim haricimizde çok kişi var forumu takip eden,erken kalkanda yol alır sabah suyunda tarabyada su oldukça sakin oluyor.. Sağlıcakla kal
Eyvallah abi Beklemeye aldım zaten 580 gr ağırlık varmış futurada ve rapalada adamın kollarını kopartır o ağırlık. Sağlıcakla ve sevgiyle kal