Yavuz merhaba. Birkaç gün önce iki tane aldım. ama çok küçüklerdi. 20 cm civarındaydılar. Şoka girdiklerini düşündüğümden alıkoydum onları. Bugün de bir tane aldım, 25 cm. Başının üst tarafından yakalanmıştı ve sudan çıkar çıkmaz hareket kabiliyetini kaybetti. Onu da salamadım denize. Açıkçası ben siftah yapmış sayamıyorum kendimi. Bir-iki hafta içinde iriler gelir umarım. Görüşmek üzere...
Paylaşım için sağolasın sevgili dostum, istavrit durumu nasıldı ve rüzgar sabahtanda varmıydı ? Sağlıcakla ve sevgiyle kal
Geçen Özkan kardeşimlede konuştuk bu konuyu,oda bende aynı fikirdeyiz poyraz nedeniyle balık kıyılamadan akıp gidiyor. Bir bakıyosun istavrit resmen karaya atlayacak palamut yokluyosun balık tırt poyrazın kesilmesi lazım. Ben iş başı yapınca balık başlar banghead banghead banghead Sağlıcakla kal
Faruk abi merhaba. Sabah erken saatlerde rüzgar tahmini olarak 4-6 kuvvetindeydi. Sonrasında gittikça arttı. En az iki kat daha şiddetlendi diyebilirim. Çapariyle istavrit çok seyrekti, fakat sıyırtma iyi iş çıkarıyordu.
Eyvallah dostum napalım bizde erken saatte palamut dener sonrasında sıyırtma çalışırız.. Sağlıcakla kal
bende 25 liraya bunun gibi birşey alıcaktım pahallı gelmişti.. Benim için çok faydalı oldu teşekkürler..
Evet dostum osram yazıyor ama akafaya takılan lastik kayışta yazıyor osram,,yarın alıcam bende yedekte dursun Adada senden show bekliyoruz ona göre.. Sağlıcakla kal
herkese iyi akşamlar faruk sabah tarabyadasın onnik abi gelicenmi rapala kodu vericem gelirsen yoksa telefonlaşırız üsküdar için yarın gidicekmişsin galiba
Millet yarın mekana iniyorum gelecek olan varmı ? Dünde rüzgar vardı ama balık alınmış .. Sağlıcakla kalın
Bende yarin saat 06.00 gibi tarabyada olacagim uzerimde fenerbahce ablemli tisort kulagimda bir adet gül olacak...
Arkadaşlar merhaba acilen bilgilerinize ihtiyacım var. kamış ve makinamı yenilemek istiyorum. bi türlü hah işte bu diyeceğim bi takım oluşturamadım. daha önce 4kere denememe ramen. genelde satın aldığım yerdeki sözde uzmanların gazabına uğradım. bu sefer onlara bırakmayacağım işi sizlere danışacağım. boğazda çapari ve yemli lüfergillere takılırım. boyum 176 kilom 80 . son takımım 390 cm lik surf kamış alba banax 5400 makine. makine güzel ama 650 gr kamış 700 gr makine biraz yorucu. birde kamış kütük gibi vuruşlerı net vermiyor. 1 haftadır netten araştırıyorum kafayı yemek üzereyim. isteğim 375 - 400 cm arası kamış boyu ki 390 bile bu konuda beni rahatsız edebiliyor ama 390 a razıyım. atar konusu benim attığım 75 100 125 lik kurşun. fazkısına ihtiyaç duymadım. bu bağlamda atarı konusunda kararsızım. araştırmalarımda 70-150 atarlı kamışlarla 100-250 atarlı kamışlar arasında kalıyorum. atarı yüksek olanlar sanırım daha ağır esnek olmayan ama sağlam oluyorlar. birde kamışın kapalı boyu meselesi var. arabanın bagajında durduğundan ideali 115cm e kadar olmalı hadi çok elzem olsa 135cm i zorlayabilirim ki bagajı iptal eder o durum. paraya kıymayada niyetliyim . 300tl ye kadar kamışa bi okadarda makineye verebilirim. makine konusunda sıkıntı yok. ama kamış konusunda sizlerin bilgilerine ihtiyacım var. boy 390 surf atarı 125 lik kurşun kullanıyorum kapalı boyu 110-135 cm ağırlığı 400gr civarı olan sağlam bi kamış ????
daiwa nın kamışı aday 1 http://www.spotbalikcilik.com/TD-SPIGOLA-KAMIS-400mt-70-150gr,PR-20661.html lineefe 2. aday http://www.balikmarketim.com/lineaeffe-226709-90cm-170gr-vx-surf-olta-kamisi oskar marka nasıldır?
aslında 10 tane aday varda ben sizi dinleyim onları yazmaya gerek yok kurtarın beni bu azaptan sezon geliyo
Herkese selam millet hayırlı Cumalar Bu sabah saat 06 : 30 gibi tarabyada mekanda oldum,Gittiğimde sevgili Emir abim ve Kadir palamut yoklamalarına lakin rüzgarda hafiften kendini hissettirmeye başlamışlardı. Bir kaç saatlik denemenin ardından hiç kimse palamut alamadı. Tek tük istavrit çıkıyordu oda çok nadir toplasan kovalarda 20 tane çıkmazdı. Öğlenden sonra rüzgar kudurdu ve denizde resmen kaynar kazan gibi kaynamaya başlayınca bizde her zamanki gibi balık bahane sohbet şahane deyip Oltacı Erol abinin aldırdığı domates,salatalık,beyaz peynir,ve zeytin ekmek eşliğinde kayıntımızı yapıp saat 15:00 gibi sevgili Ersin ile oradan ayrıldık. Sadece Ersin bir tavalık kadar istavrit aldı,Geri kalan herkes sıfır çekti. Bu arada ersin kusura bakma foruma yazmışsın üstümde fenerbahçeli tshirt olucak diye lakin ben akşam forumdan erken ayrıldığım için emir abi söyleyince tanışabildik Bu yüzden kusura bakma. Son olarakta balık durumuna gelince rüzgar normale dönmedikçe balık filan olmaz tarabyada.. Gidecek arkadaşlarım hüsrana uğrayabilirler benden söylemesi. Sevgi ve saygı dileklerimle