Faruk abi 05:45 te ben kapıda hazır olurum. Sen gelirmisin benim evin oraya yoksa tam adres ver alıyım seni. Erkan sende tarabyaya geleceksen o saattlerde hazır olursan alırız senide.a Bu arada birazdan istoça gidicem bi isteği olan varmı? Faruk abi evdeysen gideceksen götürebilirim.
ilgin için çok teşekkür ederim kimseler ilgilenmezken çok sağol. önerdiğin kamışlar gerçekten çok güzeller kombatı çok duydum almaya da niyetlendim ama hiç bir yerde bulamadım. ancak şöyle bi sıkıntım var kapalı boy önerdiğin kamışlarda 143 cm bu benim için büyük sorun daha önce 2 kamışı bagajda kırmış biriyim 120 cm aştığında tehlikeli yere koymak durumunda kalıyorum mümkünse 120 cm aşmayan bi kamış önerebilirmisin?
Sağolasın serkan,evde ufak tefek işler var onlarla uğraşmam gerek. Sabah ben çıkarım sizin oraya bu arada Erkan değil Erhan. O Bülbüldere,Gaziosmanpaşa,Pazariçi yol ayrımında oturuyor. Gelecek ise yazar foruma sabah uğrar alırız. Sağlıcakla ve sevgiyle kal
Sevgili Özay Alacağın kamış 120 cm olsa bile bagaja koyduğun sürece kırılma ve deformasyon sorunu ile karşı karşıyasın gözüm. Bagajda kamışın başına gelebilecek en ufak çizik bile abanmalı atışlarda kamışın papatya gibi açılmasına yol açar Bence kamışı bagajda tutmak her zaman risklidir,Bu benim şahsi görüşüm.. Sağlıcakla ve sevgiyle kal
Tamam Faruk abi yarın sabah görüşürüz. Erhan kusura bakma isim yanlışlığı için. Sende geleceksen foruma yaz veya ara beni.
Serkan Erhan ile şimdi telefonda konuştum üsküdarda imiş kamış vs ihtiyaçlarını tamamlamış,yarın benide alırsınız diyor. Üç yol ağzından onuda alıp silahtar,maslak,hacıosman,tarabya güzergahı ile daha rahat gideriz . Kahvaltıyı isterseniz sarıyerde börekçidede yapabiliriz bana her yol uyar.. Sağlıcakla ve sevgiyle kal
Tamamdır Faruk abi. Ben normal 2.köprü yolundan maslak tarabya yapıyorum. Yarın senin yolu deneriz sorun yok. Kahvaltıyı Tarabyada herberaber yaparız bence
Gözüm aynı yolu konuşuyoruz,Kahvaltı konusuna gelince çaycılar çok para kazanmışlar sanırım her zaman çay bulamıyoruz..Keyfi hareket ediyor köftehorlar. Sorun değil ayarlarız bişeyler yeterki kalpler bir olsun.. Sağlıcakla kal
Tühhh,senin namına üzüldüm sevgili kardeşim. Sağlık olsun palamut olursa senin yerinede yakalarım :thumb: Sağlıcakla ve sevgiyle kal
Sevgili Ersin Yarın biz üç kişi buluşup geliceğiz,sen direk mekana gidersin,yalnız dünki yerde durma Oltacı erol abinin önünde toplarınıyoruz oraya kur tezgahı :thumb: Görüşmek ümidiyle..
Pazar sabahı Arkadaşlar merhaba, Bana yazabilir misiniz rica etsem, tam olarak kaçta ve nerede toplanma planlanıyor. İyi geceler.