Hayırlı Bayramlar herkese, sabah balıklarla bayramlaştım geldim Can ve Aret Tarabya'daydı, istavrit, mezgit ve 1 adet hamsi vardı. Sabah erken saatlerde deniz çarşaf gibiymiş 3 adet palamut alınmış.
herkeze cumleten hayırlı bayramlar saygı deger abılerım mekan ne durumda guncel bıse var mı dıcektım ama ceyhun abı ılk bayramlasmayı yapmıs bıle dayko ne dıyorsun yarınkı plan ıcın ona gore hazırlık yapıcam
Bugün deniz ve rüzgar şartları oldukça iyi olmasına rağmen palamut alamadık. Nöbeti size devrediyoruz, birkaç gün içinde mutlaka bir palamut geçişi daha olacaktır. Umarım tatil olduğumuz günlerden birine denk gelir
ben arac sıkıntım yuzunden yarın tarabyada olamıcam ama bana en yakın yere yanı unkapanında olucam cok ırı sardalya cıktıgını bugun kendı gozumle gordum yarın tFt uyesı olarak ordayım
Anladım Sevgili Aret sudaki akıntı ve bulanıklık durumu nasıldı,salı günü oldukça akıntı vardı ve su bulanıktı düzelme varmı ? Sağlıcakla kal
Sudaki bulanıklık düzelmişti abi. Hafif bir poyraz esiyordu tam palamut havasıydı. Tek eksik palamuttu
Hayırlı bayramlar dostlar Yarın bide ben bayramlaşayım balıklar la Bu sıralar güvercine merak saldım balığı unuttum. Uzun zamandır hal hatır sormuyoruz mübareklere Gönüllerini almak lazım
Eyvallah sevgili Aretçim,yarın sabah nasipse mekandayım saat 05:30 gibi bakalım yarın neler gösterecek bana Sağlıcakla kal
Tüm forum ailesinin bayramını en içten dileklerimle Kutlarım bol balıklı güzel bir sezon geçirmesini temenni ederim.. saygılar.
( lecharmeur ) Faruk abi biraz geç oldu ama seni tanımam ile ve bana katmış olduğun bilgiler ve abiliğiniz sohbetiniz ve en son bende nden üye değilim diyerek üye oldum. italcanna kamış performansıda paha biçilmez olduğunu sayende gördüm orda teşekkürler.. hayırlı bayramlar. kendimi tanıtayım kırımızı motor ile gelmiştim
Selam,bu sabah mekanda idim saat 06:30 dan 09:00 a kadar bir kaç parça palamut alındı daha sonra tüm gün balık namına hiç birşey yoktu.. Çarşamba gününe kadar kimse bişey beklemesin.. Sağlıcakla ve sevgiyle kalın
Allahım tüm hobidaşlarıma Saltiga surf kullanmayı nasip et Önce bana sonra beğenen herkeze almayı kolaylaştır... teşekkürler Emir abi...
Beykoz'da limana gelen tüm balıkçılar canlı lüferle döndüler. Herkeste ortalama 8-10 parça lüfer var. Canlı balık havuzlarına satıyorlar. Balıklar Sarıkanat - Kabalüfer arası boy boy. Eşek adası taraflarında uzunoltayla alıyorlarmış. Lüfer takımlarını yavaş yavaş hazırlamakta fayda var.