Sonbaharda palamut irileşip yağlanınca bahsettiğin palamut şişi mutlaka dene Okan, pişman olmayacağına garanti veririm. Yalnız şunu da ifade edeyim, bence en lezzetli palamut şu günlerde yakalanan boydakilerdir. Bu az yağlı balıklar fileto kesilip tavaya atıldığında nefis olur. Yanında roka ve kırmızı soğan da bu balığın p..dir derlerdi eskiler
Selam millet Herkese hayırlı ve bol kazançlı bir hafta diliyorum. Bu arada bilgisi olanlara sorum '' Sevgili Onnik abi prag'a gidecekti acaba gittimi '' Sevgi ve saygıyla dileklerimle
müthiş balıklar, çok güzel tebrik ederim. Tam bir bayram hediyesi olmuş. TFT logosu bende istiyorum lütfen.
Süper Haberler wayy be Cumartesi istavrit bile yoktu, Pazar palamut oldu bu ne yahu Elinize sağlık TFT Bol palamutlar inşallah hade rastgelsin...
Palamut pazar günü Tarabya'da güzel bir sürpriz yaptı ama bugün bir tanesi bile yüzünü göstermedi. Boğaz havası ve muhabbet, açığı kapattı.
Bugünkü Tarabya avımız rüzgarında etkisiyle verimsiz oldu.Güzel sohbetlerinden dolayı Tayfun abi ve Ceyhun kardeşime çok teşekkür ederim. Tayfun abi, araçta uyuyakalmamdan dolayı seninle vedalaşamadık ama Mehmet abinin emanetlerini Ceyhuna teslim ettim. Ayrıca TFT tshirt ve şapkasıda gerçekten çok güzel olmuş, teşekkürler Ceyhun:thumb:
Palamut öyledir. Hep bir gün önce çok iyi balık yapmış olur. O haberi görüp sahile koşanlar genelde eli boş dönerler. Palamut lüfer gibi yem bulduğu yere yayılıp zaman geçirmez. Hızla yüzer ve geçer. O geçiş sırasında oltası suda olan bolca balık alır. Sürekli sahilde olanların, müdavimlerin yüzünü güldüren balıktır. Bizim gibi arada bir uğrayanların iş şansa kalmış. Umarım bu sene daha sık karşılaşırız palamutla
Herkese hayırlı akşamlar Emir abi yarın sabahtan mekanda olucam bir arzun varmı ? Sağlıcakla ve sevgiyle kalın
Kuvvetli poyrazlar geliyor, palamut bir akış daha yapar heralde bugünlerde. Bayramda tekne avı planı yapanlar için maalesef tahminler hiç iç açıcı değil...
Herkese selam Bugün geçen günki patlamanında vermiş olduğu gazla ve tüm ikazlara aldırmadan mekanın yolunu tuttum. Sonuçmu '' Salı beni fena salladı'' Palamutun p si yok ince takım çapari ile yaklaşık 2 tavalık kadar irice istavrit aldım ama sabah 06:00 dan akaşam 18:00 e kadar yani balık tırt su bulanık ve çok kuvvetli rüzgar var...Rapaladan kaşığa çapariden slikon seyirtmeye kadar herşeyi denedim yalan olduk :yield: :yield: :yield: Akşama kadar oltacı erolla makara yaptık durduk.. Gitmek isteyen arkadaşlar hayal kırıklığına uğrarlar benden söylemesi.... Sağlıcakla kalın
Pişmanlık duydunmu derseniz asla pişman olmadım ve vallahi ordan ayrılmak zor geldi,ve 3 arkadaş,kardeş daha kazandım burdan Sevgili Alpere ( Marjinal avcı ),Sevgili Kadire ( Katavaşya ) ve Alperin arkadaşına ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim.. Sağlıcakla kalın
Faruk abi güzel sohbet için ben teşekkür ederim. Balıksız fakat güzel bir gündü. Tanıştığımıza sevindim. Görüşmek üzere...
Ne demek Faruk Abi, ben de çok memnun oldum seninle tanıştığıma. Ama gercekten salı beni de çok fena yaptı. Hem rüzgar çarptı hem güneş. Ama olsun çook uzun zamandır ben bu eziyet ve işkenceyi bekliyordum. Bi de özlemişim ki sorma gitsin. Şu poyraz biraz kesse de bi deneme daha yapsak.