Temennileriniz için teşekkürler arkadaşlar. Yolu düşeni beklerim her zaman . Ben laf olsun diye de konuşmam bilen bilir Bayramdan sonra tam faailyette oluruz İnşaallah .
pazar günü gelen varmı arkadaşlar yine bir palamut alınmış erol abinin dediğine göre onun yalancısıyım sabah kalkabilirsem biraz rapala atıcam çıkarsa yazarım.
Geçen sene Temmuz sonu Tarabya'da 25 cm'lik çingeneleri almaya başlamıştık. Yavaştan denemelere başlamakta fayda var. Yalnız bu balık rapala veya palamut çaparisi değil, sadece bildiğimiz istavrit çaparisine geliyordu.
Orta sularda bakıyorduk genelde. Balık küçük olduğu için klasik istavrit çaparisinden daha büyüğüne atlamıyordu. Palamut işi şans işi. Sürüye denk gelen alır. Balıklar istavrit çaparisine birkaç tane birden biniyordu. Genelde istavrit çaparileri balıkları tartamıyordu. 2 tane balık, çaparinin geri kalanı kopmuş şekilde çeken çok oluyordu. İnce ama çok sağlam misineden, istavritte kullanılan çok az irisi iğnelerle çapari bağlayanlar bu mevsimde iyi palamut alabilirler.
1 hafta icersinde raporLarın düşecegine senin gibi bende eminim.. ne demiş bir üstad OLTASI SUDA OLAN BALIĞI ALIR
Herkese selam ve hayırlı günler Sevgili Aret bugün gündüz yeğenimle telefonda konuştuğumda ona dedim ben,içime doğuyor bu hafta sonu palamut yakalayacağız ve gerçekten içimde kuvvetli his var bu yönde..herkese bol balıklı bir sezon dilerim Sağlıcakla kalın
Sevgili Emir abim işin durumuna bağlı cumarteside pazarda iki gün peş peşe gelmeyi düşünüyorum ve nasipse geleceğim beni yaz deftere. Az evelki mesajda yazdım gün içinde yeğenimle konuştum ben palamut mevzusunu,malummu oldu nedir Sağlıcakla kalın
sabah baya rapala kaşık çalışması yaptım ama tık yok istavrite döndüm 8.30 a kadar 4 tane alabildim fakat ince takım 75 gr kurşunla hamsi alan oldu yani gönlünüzden geçtiği gibi heran palamutla karşılaşabilirsiniz çalışmaya bağlı
Israrla söylüyorum ,ömrüm hafta sonuna yeter ise ben hafta sonu palamut tutacam demedi demeyin. Aretin dediği gibi 9 no iğne 20 mm köstek 30 mm beden takım düzdüm hafta sonuna kadar takımları adam akıllı yedekleyecem ve seyirtme,zoka,kaşık,rapala,ince takım,kalın takım ne varsa top yekün hafta sonu taaruzdayım. Azimle mermeri delecem arkadaş Hepinize hayırlı geceler Sağlıcakla ve sevgiyle kalın...