Beden misinası önemli herhangi bir kaplama olmamalı (FC kaplama gibi), bedenin önce gamını alın, biraz gerdirerek elinizin içinde ısıtarak kaydırın. Kösteği kazık bağı ile önce bir tarafa 5 + 3, sonra ters tarafa 3 kez dolayıp düğüm atarak bağlayın. Bu şekilde kaymaz. Kasa düğümlerinden çaparinin patlamaması için pamuklu normal bir iğlik ile kasa düğümünü atın. 0,26mm orta kalitede bir misina ile 150gr'mı tam güç uygulayarak atabilirsiniz. Atış sırasında çaparinin gergin olduğuna emin olun! rastgele.
Bir arkadaş sordu bugün, hazır ona yazmışken burayada eklemek istedim. Tarabya ve civarında iş yapan sahteler(uygun fiyatlı!); Balık seyrekse; Strikepro JL-132F 6,5cm 005 Strikepro JL-012 R114OB,A44E, 402A Eurofish Aragon 6cm beyaz ve mavi Sniper Lure 7cm 002,004,007,008 Pelican Helium 64 ve 44 Genel olarak çalışan sahteler; Powerline Bluefish kırmızı kafa, beyaz ve mavi Oscar Storm 5-7cm COL15, COL02 Rastgele.
sadece palamut çaparisinde. istavrit için ördek kanat ve sarıkanat için kahverengi horoz tüyü denedik bizim taraf cevap vermiyor. idk
merhaba takım herkese hayırlı cumalar yeni bir imza kampanyası başlatıldı change.org da kampanyanın adı böyle giderse lüfer kalmayacak!!! gırgırların bogaza girmesini yasaklanması için başlatılan bir kampanya lütfen herkes imzalasın!!!! link bu herkes imzalasın https://www.change.org/tr/kampanyal...campaign=42285&alert_id=swnEAixysq_eQPTafdTXj
Bugün Tarabya, çaparide yaprak, rapalada yaprak. 20cm balık hayal oldu. Daha da düşürsünler boy limitini, kepçeyle larva toplar millet.
Ceyhun yemli,rapala ve çaparilerde kullandığınız misinaların marka ve kalınlıkarını da yazabilirmisin?
0,26 0,28mm Oscar Invisiline (rapala) 0,26mm Powerline Super Premium (istavrit çapari bedeni, yukardaki resimdeki gibi kasa düğümlerini bağlayın!) 0,12mm Powerline Super Premium (istavrit köstek) 0,26mm Oscar Invisiline (yemli takım)
merhaba ekip ne iş kimseden ses çıkmıyor hava kapadı bizim forumda kapattı kendini dış dünya ya ses seda yok kimsede
Emre ile konuştum, sabah bir şey yoktu fakat kalender iri istavrit yapıyormuş. Teknesi olan bir arkadaş aradı öğlen, lüfer öyle bir akmış ki boğazdan Çanakkale'de lüfer bolluğu var. Yani lüfer çok seyrek İstanbul'da, Çanakkale planı yapıyoruz.
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Bugün ben de denedim tarabya hotelin önünde. Fazla bir şey yoktu. Birkac kişi aldı fakat fazla değil. Bir tane Sarıkanat alan gördüm. Ama coğunlukla çinekop ve yaprak alan oldu.
aklıma birşey geldi tarabya fishing team olarak bir hafta sonu bir eylem yapsak balık limiti yükseltilmesi için olabilir mi böyle birşey acaba
Neden olmasın, halka bedava balık dağıtmak gibi bir eylemle desteklenirse ses getirebilir. Şu sıralar istavritin bollaşması lazım, istavritin bol olduğu bir günde sahilde TFT kıyafetlerimiz ve logomuzla toplanıp sırf istavrite çalışırız ve millete bedava balık veririz yetiştirebildiğimiz kadar. Bu arada birkaç gazeteciye de önceden haber göndermiş oluruz, bunu rahatlıkla yapabilirim. Gelen gazetecilere mesajları veririz. Ceyhun bu konuyu bir düşünsün bakalım..
aret az önce yılmaz özdile mail attım bizim oraya davet ettim bakalım dönüş olucak mı olursa size iletirim ben bu konuyu çok kafama taktım eskiden bizim boğazımızda orkinoslar lüferler cirit atıyormuş biz yakında istavriti bile bulamıycaz çok yazık gerçekten
aklıma yeni birşey gelddi mesela vedat amcayı çağırırız o da yaban tv yi getirir tabi müsait olursa vedat amca çünkü vedat amcayı ve yaban tv yi benim bildiğim kadarı ile avcılıkla birazcık ilgisi olan herkes izliyor bilgilendirmiş oluruz en azından olmaz mı acaba