Arkadaşlar sticker in renkleri falan güzel olmuş ama tft okunabilecek şekilde kamış boyu yönünde yazının yazılması daha doğru olmazmı. Bu şekilde ne olduğu belli olmuyor gibi geldi !
Midye, 0.20 FC misina, Mustad 264 11 numara iğne. Bunlarla ilgilenip, Arnavutköy'e bakıyorsun. Ordaki fenerin yanına, karaköye doğru yan tarafına, 10-20m kadar mesafede yerleşip denemeye başlıyorsun. yoksa toplanıp, Fındıklı'ya gidiyorsun. Orada bir park var. Biraz açığa atmaya çalış. Orada da yoksa, gene toplanıp, sarayburnuna gidiyorsun. Ahırkapı feneri var, dev gibi bir şey görürsün kolayca kıyıda. Onun önlerine gidiyorsun. Çok açığa atmana gerek yok, 10m önüne atsan yeter çoğu zaman.
zincirlikuyudan tarabya minibüsüne binersen seni tarabya oteline kadar bırakabilir abi ama sahilden giden tarabya minibüsüne bin ki orduevinin önünde inebilirsin
Perşembe diyorum... Biraz rüzgarlı ama olsun diyorum... Bu hafta daha hiç gidemedik darlandım diyorum...
Beğendim... aracı boyaya verdim kucuk bi kaza yaptık cumartesiyi ipLe cekiyorum baboLi yandan yandan Lüfer ısırıyor beni
Gecmiş olsun babacan. Kısmetse Cumartesi Allahın emri zaten Ama perşembe ısınma turu atasım var Taaaaaaaaaaa geçen Cumartesi'den beri gidemedim, koskoca iki gün geçti, fena darlandım
Enteresan bir yolculuğun ardından çok şükür vatan toprağına kavuştuk, o kadar yazı çizi var ki . Ne zaman nerede , ne yapıyoruz bir aydınlatın beni ..