beylikdüzü - mecidiyeköy metrobüs mecidiyeköy - Tarabya (hacıosman) metro taksi veya minibüs ile avlak
Gebze'den gitmek ilk bakışta daha çetrefilli gibi görünse de, kolay. Gebze - Şifa (Gebze harem) 10dk. Şifa - 4. Levent (500T) 60 dk. 4. Levent - Kireçburnu (Beşiktaş - muhtelif dolmuş) 30 dk. Beşiktaştan gelen dolmuşlar, genellikle, 4. levent'ten sonra pek fazla dur kalk yapmıyor ve trafik derdi çıkmazsa, süratle varacakları yere varıyorlar.
HABERLERRR... Eceabat ilçesinde bir balıkçı, yaklaşık 3 bin lüfer avladı. Mehmet Cenboz, 8 metre uzunluğundaki ”Deniz Ediz” adlı teknesiyle Çanakkale Boğazı’na açıldı. Kilye Koyu yakınlarında büyük bir lüfer sürüsüyle karşılaşan Cenboz ve tayfaları ağlarını denize bıraktı. Yaklaşık 3 bin lüferle Eceabat Limanı’na dönen Cenboz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3 yıl önce de 8 bine yakın lüfer avladığını belirterek, ”Allah bereket versin” dedi. Balıklar buzlu kaplara konarak, komisyoncuya teslim edildi.
Saol Emre. Haftaiçi gelmem lazım zaten stickerler bitti kamışa yapıştırdım güzel duruyo onları getiririm hemde bir iki atış yapayım paslanacağım iki haftada
Arkadaşlar forumda istanbulda izmarit tutanlara rastladım. Bu sene 4 5 defa farklı zamanlarda denedim alamamıştım. Bilgisi olan var mı izmarit başladı mı? Cevap ise nerde tutabilirim bende bu balığın hastasıyımda
ben yarın avdayım çapari-rapala -yemli deniyeceğim raporumu detaylı yazarım bu arada stikırlar gayet güzel olmuş
Seydihan, En kolay hacıosman (hacıosman zaten Tarabya üstü diye geçer) metro'da son durak orada indiğinde aşağısı Tarabya. Yaklaşık 4-5km metro çıkışı -avlak arası.