Zincirlikuyu'da yeni açılan balık marketi'nde var 30 gr'lık 30 lira fiyatı.Aret'in açılışına gittiği yer, yerini ondan öğrenebilirsin.İki hafta önce bir arkadaşım aldı aynısından harika bir kaşık.
Günaydın dostLar.. HayırLı işLer hayırLı haftaLar en güzeL günLer sizLerin oLsun.. Cumartesi raporuna göz attım imrendim durdum meşakkatLi bir av oLmuş tebrikLer..
Günaydın Yavuz'um. Sana da hayırlı haftalar. Cumartesi herşeyden önce keyifli bir gün oldu. Keşke gelebilseydin. Birdahakine mutlaka bekliyoruz.
Eh şte daha iyice amcası saoLasın.. İnsaLLah bende cok istiyorum kardeşim bu hafta ihtimaL çok büyük..
Arkadaşlar merhaba, İyi haftalar Burak, yeni başlayanlara oryantasyon yapsak diye bir mesajın vardı valalhi süper olur. İnternetten izlemek yerine birebir ders almak çok daha etkili. Böyle birşey olursa kesin gelirim.
HERKESE İYİ HAFTALAR. CUMARTESİ GÜNÜ ÇOK KEYİFLİ BİR GÜN OLDU BENİM İÇİN KATKI SAĞLAYAN VE SICAK MUHABBETLERİNİ EKSİK ETMEYEN TAKIM ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİM. NİCE ORGANİZASYONLARA
Kesin olmamakla birlikte yarın izinli oalbilirim ve arakdaşla balığa çıakbiliriz. Tarabya tarafına gidelim diyorduk. Nereye gidelimt am tavsiyeniz varmı (özelden yazabilirsiniz. Ve o saatlerde rapala mı yapmak lazım ne tavsiye edersiniz?
Tünaydın arkadaşlar neler oldu ben yokken, organizasyonlar yapılmış balıklar sahteye gelir olmuş hayat size güzel
Gel Fatih, beraber güzelleşelim Palamutlar, sarıkanatlar derken keyifler güzel maşallah. Tez vakit bekleriz.
Metrobüs denen bir ömür törpüsü var. Sanırım ona 3 kere binmen gerekiyor. Etiler / 4.Levent'e yakın bir yerlerde inip, 4. Levent metro istasyonunun oraya çıkman lazım. Oradan dolmuşlar geçiyor bir sürü, eminim biri seni yakın bir yere götürecektir. Bir gebze'li olarak bu yol tarifinin her tür eleştiriye açık olduğunu eklemekte fayda görüyorum. Bence artık, istanbul için toplu taşıma olayında bir hızlı tren, şehirlerarası otobüs terminalleri filan olması şart netekim.
Rotherdam metrobüsü topkapidan geçiyormu hala Beylikdüzünden kireçburnu 2-3saat rahat çeker heralde toplu tasima ile.
Bende gebzedeyim (işyeri orda) ev beylikdüzünde Şöyle bişi buldum, Beylikdüzü-mecidiyeköy (metrobüs) mecidiyeköy-maslak (metro) sonra taksi