Saros körfezinde, güneyliyi şiddetle tavsiye ederim.Hava düzgün olursa ,baklaburnu (güneyliye yakın) da iş yapıyor.
valla süper organizasyondu ,sohbeti muhabbeti yemegi baligi her sey güzeldi.. egitim sart diyerekten ögrenmeye devam ettik kendimizi gelistirmeye çalistik bu arada burakçim siz gittikten 10 dk sora bir akinti basladiki sorma gitsin... ne oltalar durdu nede baska bisey , her sey asagi akti gitti bizde Kenanla akintinin halini görür görmez topladik takimlari arkanizdan o akintida balik tutulmaz , en azindan yemli tutulmaz bence...
Ceyhun kovamız Kaptan Emre ile ortakdı. Kaçını ben tuttum kaçını o tuttu bilemediğim için fotograflamadım. Ama çok iriler var, hele iki tanesi 28-29...
Bana her türlü uyar. Hatta keşke bu Cumartesi atlayıp gideydik bi yerlere Lakin boğazdan lüfer-torik akarken ben biraz daha şansımızı boğazda deneyelim derim. Boğazda bu balıklar için yer araştırılabilir. Ama spin olayını da merak etmiyor değilim Bu arada forumda sürekli olta malzemeleri ve takım bağlama ile ilgili yeni başlıklar açılıyor, şahsen bu konuyla ilgili özel mesajlar da alıyorum. Bir tane "Bilgi Paylaşımı Organizasyonu" yapalım derim. Yeni başlayanlar için bir buluşma ve bilgi paylaşımı... Hani iyi olur gibi geldi bana... Tabi usta sizsiniz bana ne düşeceği malum ama bir fikir işte
Tekirdağdan çanakkaleye giderken saroz körfezinin başlangicinda bir dere ağzi var geçtiğimiz yaz saroz gezisi yapmiştim ama amaç balik değildi tabiki tatil amaçli gitmiştik orayada uğruyim dedim malüm dere ağzi levrek yapar bi iki salladim ama spin kamiş değil ve ben spin olayindan pek anlamam Bi kaç peşinden gelen olmuştu sahtenin ama atlamadilar
Tayfun abi ben senin sen olduğunu anlamadım dün kusura bakma, resimden benzetememişim. Şahsen de tanıştığımıza memnun oldum.
Dün akşam yemlisinde balık aldığınıza sevindim dostlar, bir de şu meraların kalabalığı olmasa her şey daha güzel olacak..
Ceyhun, tebrikler süper bir işe imza atmışsın, işlerden fırsat bulamıyorum fakat fenerbahçeli semih gibi yedeklerde bulunup arada girip çıkarım organizasyonlara bende imza istiyorum.
Burak güzel fikir, takım bağlama, makina kamış seçimi, ava göre misina seçimi, deniz ve hava durumu gibi bir şeyler olabilir.
Gercekten guzel bir org oldu, grup gercekten cok iyi ve arkadaslar cok sicakkanli.keske ayrilmak zorunda kalmayip, istinyedeki yemegede katilabilseydim. Spin icin israrla karadeniz kiyilarini tavsiye ediyorum, forumdaaki gecmis raporlara baktigimizda ilgili bolgelerden gelen cok guzel raporlar var !
selam arkadaşlar işlerim gereğiyle bi müddet foruma giremedim tft hayırlı olsun güzel bi sayfa olmuş.ceyhun benide kaydedermisin imzamı isterim
Abi daha bir şey yapmadık böyle oldu, bakalım spin, tekne ve şehirdışı turlardan sonra ne olacak 13 gün olmuş Onnik abi
Son organizasyondan bir hatirlatma Ceyhuuuuuuunnnn Torik geldi çekemiyorum gel geeeeeel hihi hihi hihi hihi Gerisini ceyhun anlatsin arkadaşlar