Var merak etmeyin, bulamadığınız bir şey olursa benim arabada kesin vardır en son karıştırırken arabayı 18cm rapala buldum ne diye aldıysam
Ali abi ben burdayım yalnızlıktan daralıyordum valla Sabah 6da kalkıcam gözüme uyku da girmez benim şimdi... Sen yarın organizasyona gelebiliyor musun sayın abim?
Sen üzme kendini abi ben gelirim :laughing: En azından bitane de bana bırak. Keyfince bir avın olur inşallah Ali abi, rastgelsin...
7de görüşürüz Onnik ustam. Poğaçaları ben getiriyorum, özel bir isteğiniz olursa haber veriniz lütfen.
Aminnnnnn cümlemize, hala telefonu çaldıracak cesaretin gelmedi galiba... bekleyelim bakalım ne zaman darlanacaksın...
Ali abim ne cesareti, önce o yüzsüzlüğü yapmaya ikna etmem lazım kendimi. Teknik bir takım sıkıntılarım var Ali abim, önümüzdeki hafta daha müsait olur sanırım. Ben çaldırırım ilacımı alırım vaktiyle diye düşünüyorum
Tamam ben ararım tamam ben ayarlıyım ne yüzsüzlüğü mübarek seni biz çağırıyoruz. bilhassa gel diye tamam ben organize ederim. teknik taktik.ne istersen haftaya kadar bu balığı alamayacaksın nasıl olsa. Sen başla beyin olarak hazırlıklara şimdiden.(Ben konuştum yarında gelmeyeceklermiş sana öyle dediler)
Küçük bir kalp sektesi geçirdim abim!!! Daha bugün gidip 6 tane sahteye servet yatırdım Erken uyuyım diye iki duble anason suyu güzellemiştim kendime, devam ediyim bari efkardan. Yarın torikle idare ederim artık
Burak Torik haberlerine ise hiç inanma ! O haberler zor zor zor Düşünsene daha lakerda bile yapmadık,Olsa yapmazmıydık demekki torik gibi torik de yok....
Abi sen bişeye kızdın da acısını benden mi çıkarıyorsun Şaka bir yana bayramdan beri hiç keyifl balık avım olmadı, ne hikmetse (burda hikmet Ceyhun oluyor) yarından çok ümitliyim. Hani belki 1-2 palamutla didişirim falan... Kısmet abim, hiç olmadı yarın dostlarla beraberiz işte. Lüfer balığı hayvanı da denizden kuyruğuyla güler artık bana
Arkadaşlar ben üzerime düşeni yaptım, baba yadigarı torik zokamı cıva ile parlattım, yarın bileğine güvenen sallar. Linke bir göz atın: http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=1035289#post1035289