Rapala arkası yemli yada bekleyerek atabiliriz, sahil boş. Palamut çıkmasına rağmen 6-7 kişi olta atıyordu. 1 ay önce olsa 50-60 kişi olurdu. Benim çapariler hazır 0,45/0,70 0,40/0,50 2/0 uzun pala iğneler beyaz ve kırçıllı.
O vakit sabahtan Palamut-Torikler çekiliyor, ardından rapala arkası yemliyle lüferleri alıyoruz Akşama da önden lüfer çorbası ardından Torik şiş... Amanınnn uffffff... Muhtemelen ben yarın yosundan başka bişey tutamayacağım için salatalar benden :laughing:
yemLide yaparmısnız.. hayır beLki bende geLirim ama yemLiye yatmak istiyorum şahsen ögLen dönmem gerek 1-2 sularında sonLandırıcam avı.. Kesin söz vermemekLe birLikte, sebebi ise oğLumun biraz rahatsız oLması şerbete göre su vercez çekicez bir ayar..
abi biraz öksürügü var 2 gundur zencefiL baL Limon veriyorum biraz düzeLdi aradım bakıcısını şimdi çok öksürmemiş hayırLısı artık saoL iLgin için..
Yavuz'um ben bi şekil illa yemli yaparım hatta çift takım mı gelsem diyorum. Sen gel gel Bu arada geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
Bir haber yayılmıştı "bugün saat 17:00'dan sonra boğazda balık akınları olacak" diye... Bilgisi olan var mı, meralarda durum nasıl arkadaşlar?
Yarın sabah bende gelmeyi düşünüyorum fakat sabah 7 de buluşacağımız yerde malzeme satılan bir yer olacak mı?