4 torik pek az, olmamış. 7 kulaç diyorum, kaşık diyorum. Emblem prolar hızlı sarar diyorum. Yeterince açık sanıyorum dostlar.
Beyler Emre bana bir oyun oynadı ki sormayın Kamış elinde iki büklüm gel gel torik var çek diye bana bağırıyor, koştum hemen yanına, hemen kamışı bana verdi. Biraz yokladım ağırlığı, acayip bir ağırlık var. Biraz çektim oda çekiyor , ooo süper dedim tam kamış ucunu düzeltip saracaktım açığa doğru bir baktım su üstünde bir martı rapala bedenine dolanmış. Emre bunu görünce hemen bana devretmiş kamışı İçim acıyarak çok yavaş şekilde kıyıya aldım martıyı, Aret nazikçe dolanan misinayı açtı ve martı tekrar havaya salındı Alıştık denize salmaya havaya salmak garip geldi bir an
O değil de martı tutmak ekibe yakışmadı. Hep tavuk, sucuk falan tutuyorduk... Yalan mı söylüyorum Okan agabey?
hihi hihi hihi Evet erken gitmeyeydim eyiydi aslinda ama sağlik olsun eğlenceli başladik Sonrasindada iyi eğlenmişsiniz sanirim bir dahaki organizasyonlarda görüşmek üzre Yalniz marti parmaklarimin arasindan özgürlüğüne kavuştuğu anda bize bir hediye birakti giderken onuda unutmamak gerekir hihi hihi
Bu değil, öbürü hiç değil. Beni anlamıyorsunuz, ben insanlar torik tutsun istiyorum, kurşunla filan cebelleşmesin istiyorum. İşte bu: Ama tabi herkesin binip tırıs gidecek bir beyaz atı yok, o yüzden orman olmasa da olur. O halde, o fransız kaşıklarda, lüfer kaşıkları da iş yapar. Fakat 7-9 cm olmalı boyu.
Biraz önce Vilayetler evinin oradan geçtim hatırı sayılır bir kalabalık vardı Pazar günü olmasına rağmen Cumartesi kalabalığı vardı
Serdar abi eyvallah. Bu nedir, nerede bulunur, ararken satıcıya ne demeliyiz..? Açar mısınız biraz mevzuyu?
Kastmaster diye bilinir bunlar. tüylüsü azıcık daha iyidir ama elzem değil. Bunlar ağır olur, kurşunsuz filan atılır kolayca. Gebze'de av bayilerinde bile var. Kısık getiriyordu sanırım, hemen her yerde bulunması mümkün. Dediğim gibi çok elzem değil, ama büyük rahatlık. Tabi bunlar baya bir kalite malzeme, o yüzden biraz daha avcı oluyor palamut nesline.
abi bu söylediğin tekneden giderken kullanılıcak bir yöntem değilmi kurşun kullanıyormuyuz ? yoksa tek saymamız gereken 7 kulaç misinamı
Derinlik alper. Birde 18 kulaç vardır, ama ona henüz erken. Tor,k 7 kulaçtan geçer marmaraya. 18 kulaçta yatar, acıkınca 7 kulaca çıkar. Velakin çinekop bolluğu istavridi dağıttığı için bu ara, hep yukarda gezecektir. Torik hamsiyle değil, istavritle beslenir.
Gösterdiğin kaşıklar avcıdır evet. Tüyün beyaz olması da ayrı bir avantaj derin suda. Tak fırdöndüye aban açığa... Süper. Biz de şu jigleri 10-15 metre meralarda güzel kullanmıştık evvelki sene; palamutun kabardığı bu dönemlerde her yerde iş yapar, dibe takma riski de yok aynen ağır kaşık gibi, makinayı kapatıp sarılacağı için. http://www.erginbalikcilik.com/Urun...ass-Rocket-Jig-28-gr-Rose-Indigo-pmu1837.html Hatta Cevat Abi, çok başarılı bir lüfer avı yapmıştı ayrıca... Yakında tekrar deneyeceğim. Palamuta da çok iyi çalışıyorlar. Not: hiç kullanmadım ama bakınca; holo pink modeli şahane iş yapar gün doğumunda.
http://www.aliexpress.com/item/Free...poon-Spinner-15g-6cm-10pcs-box/446469959.html bu siteyi iyi inceleyin ben üyeyim deli şeyler var deli fiyata
siteyi takip ediyorum ama aktif olamıyorum fazla, haftaya organizasyon olursa katılabilirim, son görüştüğümüzden beri baya macera yaşadın, tecrübelerini anlatman lazım