selam takım nasılsınız dün ben de mekandaki yerimi aldım 11 gibi ordaydım balık nazlı idi az da olsa nasibimi aldım bu arada çapariye iki tane hamsi takıldı aklıma birşey takıldı ondan sonra hamsi çapariye zıplayacak kadar bolsa önümüzdeki sezon bereketli olur diye bir tahmin yürüttüm belki de umut ama bununla doğru orantılı mıdır balığın bol olup olmayacağı hamsinin bolsa diğer avcı balıklar da bol olur diye birşey biliyorum yanlış mı biliyorum bu arada tebrikler ceyhun eline sağlık
Mutlu oldum bu grup ile karşılaşınca açıkcası. Yaklaşık 6 7 yaşından beri Tarabya'da balık tutuyorum. Palamut olsun lüfer olsun neredeyse tuttuğum türlerin hepsini tarabya'dan yakalamışımdır. Zaten sizleri sima olarak tanımaktayım belki sizde beni tanıyorsunuzdur kim bilir Benide aranıza kabul ederseniz sevinirim.
16 17 yıldır Tarabya'da balık tutan birisini aranıza kabul eder misiniz Sima olarak bir kaçınızı tanıyorum.
arkadaşlar tarabyada son durum nedir, yarın gelmeyi düşünüyorum. Güneyli rüzgarlarda verimli oluyormu.
tüm TFT üyelerine günaydin herkezin kandili ve bayramı kutlu olsun ( 1mayıs kazasız belasız atlatılır inşallah)
Hamsinin çapariye atlaması sıradan bir olay. Genelde çok başıboş kalıp, büyük sürü oldukları zaman yaparlar. Bunu bir şeye yormak pek tutarlı netice vermeyecektir.
çapariye atlamasının normal bir durum olduğunu biliyorum benim ki belki bir umuttur ama hamsi bol olursa diğer balıklar da bol olur diye biliyorum yanlış mı biliyorum
Hamsi bol ise, diğerlerinin yavrularını ve yavruların yiyeceğini yer mi, yer. Hamsi bol ise, demek avcısı yok olur mu olur. Yani bu böyle yorumlanıp tersine de çıkabilir. Ama müspet mi,menfi mi bu -varsa- bolluk, bekleyip göreceğiz. Ha, biz hazır olalım, takımları filan eksiksiz hale getirelim de, kabahat olmayan balıkta olsun, olursa.
Aynen öyle bence de bekleyip göreceğiz. Geçen sene dişli sezonu başlamadan önce vay şöyle olacak vay böyle olacak dedik ama o sezon bir başlamadı.
ceyhun bey toplamda hepsı nekadara mal oldu bılgı verebılırmısınız bende 4 metre fıber joker bot 60hp yamaha konsollu makıne var ama buyutmek ıstıyorum kamaralı rota 6.60 aklımda tarabyada oturuyorum yazın sıkıntı olur sahıl guvenlıkle kose kapmaca oynamayalım en ıyısı amator denızcı belgesını almak toplam malıyet hakkında bılgı verırsenız sevınırım