selamın aleyküm arkadaşlar abiler uzun zamandan beri siteyi takip ediyorum hatta 2 sene önce tarabyaya ceyhun abinin yanına organizasyona gelmişliğim var ama artık yeter diyerek üye oldum ve aranıza kabul buyrun hoş vakit geçirmemiz dileklerimle vira bismillah
sabah erken rapala çalışıyor. İstavrit seyrek ama iri. Bu hafta yağmur kesiliyor. Hava biraz ısınacak, rüzgar hızı da az gözüküyor. Daha bol olacak sanırım.
ben 1 saat sonra falan buzluktaki bayat sardalya ve istavritlerle mekana gidip 1-2 saat yemli deneyeceğim.arada 1-2 de fosforlu rapala denemek niyetindeyim.
öğlene kadar güzel istavrit vardı,öğleden sonra ne yaptı bilmiyorum.muhtemelen istavrit devam etmiştir.sabah suyunda rapala çalışmadı.
MİLLET PAZAR GÜNÜ BİR ORGANİZASYON YAPALIM TUTTUĞUMUZ BALIKLARI ORDAN GEÇENLERE SATALIM VE KAZANILAN PARAYI BANKA HESABINA YATIRALIM OLMAZ MI ORAYA GELEN HERKES YAKALADIĞI BALIĞI SOMA İÇİN TUTSUN O GÜN
Olmaz... Maalesef... Amatör olarak tutulan balıklar, hiç bir surette satılamaz idk Ama belki buzlanıp, soğuk nakil yapan bir yolla gönderilebilir ilgili kişilere. Abes mi olur, çirkin mi olur, güzel mi olur, jest mi olur, o başka bir tartışma..
NEDEN SARİYER BELEDİYESİ İLE KONUŞULSA VE BİZE BİR BAĞIŞ KUTUSU TAHSİS ETSELER BİZDE ORADA BAĞIŞ YAPANLARA 1 POŞET BALIK VERSEK SATMAK DEĞİL ZATEN AMAÇ BAĞIŞ YAPANLARA TEŞEKKÜR AMAÇLI BİR HEDİYE SONUÇTA BİZ BU BALIKLARI SATIP PARASINI CEBİMİZE KOYMUYACAZ
Neden, zira "mevzuat böyle efendim..." Bu belki düşünülebilir, ama pek umutlu değilim. Yani toplanacak bağışın anlamlı bir meblağ olabileceğinden. Fakat bu başka tartışma. Diğer yandan satamazsın diyen mevzuatta, hediye edemezsin diye bir kural yok. Kitabına uydurulabilir bu yolla belki. Velakin bu kez işin içine başka bir sorun girer. Her önüne gelen çıkıp bağış toplayamaz. Bu işlerin bir usulü, yolu yordamı var. Gidip bunun için izin almak, dernek olmak vs. gerekir. Bunun çözümü, uygun bir dernek adına bu bağış toplama işini yapmak olabilir.
ceyhun pazar günü geldim mekana hiçbirşey yoktu 11:30 gibi ayrıldım bu arada erol abi yokmuş bu yaz galiba