cumartesi aksami tarabya-kirecburnu arasi bir kac kisi yemli takiliyordu baktim bir sey yoktu ne icin bekledillerini de anlamadim, bor bilen varsa paylasirsa sevinirim
Selam dostlar Boğazda bol miktarda sardalya var. Palamut ta sanırım öncüler var asıl sürüler henüz boğaza giriş yapmadı.
Gece eşkinaya olta atan çok fakat balık çok seyrek çıkıyor. Lüfer denemeleri yapanlarda var gece yemlide. Balık yok tabiki. Sardalya mezgit çaça hamsi ve istavrit 1 haftadır Tarabya'da mevcut. Arkasının kuvvetli şekilde palamut lüfer olacağını düşünüyorum.
hadi hayırlısı bakalım bu hafta gelemiyorum pazar günü tekne ile çıkıcaz ama en yakın zamanda tadına bakmak istyiorum palamutun
Merhabalar 23 yaşında ömürtepede yaşıyorum bu bölgede oturdugum ıcın balıga cok meraklıyım 1 senedir iş nedeniyle şehirdısındaydım hiç avlanamadım yarın acılıs yapmak ıstıyorum sızce uygunmudur yarın avlanmak ıcın ? ve ne avlamam gerekır ?
merhabalar ömürtepede yaşıyorum balıga çok mertaklıyım pek bir tecrübem yok 1 senedir uzaklardaydım balıktan uzak kaldım sezonu tekrardan acmak ıstıyorum yarın kireçburnu tarafına gitmeyi planlıyorum sizce ne avlaya bilirim ne uygundur ?
Bugün sabah erkenden Tarabya'ya indim. Fazla kalabalık yoktu fakat balıkta yoktu. Seyrek istavrit. Yalnız dikkatimi çeken bir kaç güzel şey, sisli hava, çarşaf gibi deniz, açıkta 1 2 oynak ve oynağa doğru giden yunuslar Hava birden patladı eve döndüm. Aklım palamutun oltaya o ilk vuruşu ve çekiştirmesinde, onun için bugünü çapari bağlamaya ayırıcam Yarın oy kullandıktan sonra (VPN) Kenan ile birlikte Tarabya'dayız. reeling
Bir çiçekle bahar gelmez. Ama birileri gitmezse kıra bayıra, çiçekler açmış mı bakmaya, kimse de baharın yazın geldiğini bilemez. Gazanız mübarek ola. Mutlu haberlerinizi bekliyoruz.