Benimki de o kadar sürerse hayatta lüfere denk gelmem. 4-5 gündür tutulan bebeleri gördükten sonra iyice umudumu yitirdim zaten
ne yasağı kardeşim, iğne imal etmesinler, misina imal etmesinler o zaman... ben her türlü yaparım paraketayı... başbakanlığa şikayet edilse bile... dövlet engellesin iğne imalatını, hodri meydan! hihi
paraketa yasak arkadaşlar, 5 köstekli takım neyinize yetmiyor. 5 köstekte 1'er kg olsa 5kg kim çekecek onu Neyse organizasyonda arkadaşlar bir kaç konu daha var onlarıda konuşuruz. Takımı kurduk güzelliğinide yapmak lazım
Evet cuma iyidir iyidir evet cuma yapalim organizasyonu Can sıkıntısından 35 tane takim yaptimya la ben :kev:
Haklısın usta, geçen haftasonu bir vurdu millet şimşek çakıyor zannetti Neymiş efendim sardığı örgünün altından çıkan misinayı gösterecekmiş bana
Hayırlı olsun Ceyhun, ben sizler kadar balığa zaman ayıramasamda her fırsatımda artık sadece tarabyaya gidiyorum bende gruptan sayılırım demi geçen haftaki organizasyondaki taze yem katkılarınıda unutmuş değilim, ayrıca sana ve diğer arkadaşlara herşey için çok teşekkür ederim.. Ares'te yanıbaşımda lüferi tutup rüştünü ispat etti ya, o gecenin en zevkli dakikalarıydı Cumartesi günleri maalesef çalıştığımdan diğer organizasyonlarınıza katılmaya çalışacağım, herkese iyi akşamlar diliyorum.. Tekrar hayırlı olsun diyorum
tarabyadan anadolu yakasi da epeyi vardi ha! iyi Ceyhun nereye yetisecegini sasirir artik yem mi tutsun, kamis mi sallasin , mangal mi yapsin, dolanan takimlari mi ayiklasin