Ne oldu balıkçılık Bu havada dişli olmaz. gece çok gürledi ve çaktı hava. lüfer muhtemelen derinlerde kafasını gömmüş bekliyor. denemeyin dahi sadece ıslanmaktan başka bir işe yaramaz diye düşünüyorum.....
Tarabya'da uç bir nokta var, oradan yaklaşık 400m civarında. Kıyıdan yaklaşık 150m atış mesafesi üzerine 150-200m salıyoruz akıntı ile, kanala biraz yaklaşıyor olta.
Arkadaşlar, Önümüzdeki bir haftasonu aşağıda detayları olan tekne ile boğazda balık avı organize etmeyi düşünüyorum.Talebe göre netleştireceğim. Fiyat 50-100 tl arası olacak. Yemek yok. İsteyen eşi veya çocuğuyla gelebilir. 8 saat süreli olacak. 09.00-17.00 saatleri arası. Düşüncelerinizi yazmanızı rica ederim.Zira sizden gelecek fikirlere göre konuyu netleştireceğim. Teknik Özellikler * Gezi Teknesi * 23 x 6 MT * 2x185 Mercedes motor * Teras * Bar * 2 WC * 110 yolcu kapasitesi Teknenin fotoğraflarını işyerinde websense olduğundan koyamıyorum.Akşama eklerim Düşüncelerinizi bekliyorum.
Ben daha önce araştırmıştım. kişi başı yemekli 50tl'ye geliyordu (60 kişi). Fakat 50 60 olta aynı anda atılacağı için pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden vazgeçmiştik.
günaydın millet şimdi telefonla haber geldi emirgan çapari ile iyi çinakop yapıyormuş 4-5 çekiyorlarmış
Selamınaleykum Arkadaşlar.. Ceyhun hayırlı olsun yeni Grup ve sayfa.. bir gun inşallah beraber avlanmak ümidiğle.. Rastgele..
Pazartesi günü gelebilseydin 175 gr takanlar bile vardı. Ben 150 taktım Bu arada 2 gün önce Tarabya'da Erol Abinin arabasının olduğu cebin önünde avlandım. Balık boyu küçük ve azdı. Gerçi balıkçıdan aldığımız yem de bayat çıktı gelmeme nedeni o olmuş olabilir ama çok iyi balık çeken de yoktu. 2 limit üstü balıkla sonlandırdık avı.
Logomuz hazır Burak çok teşekkürler emeklerin için. Kamışlara küçük stickerlar ve Organizasyon için kullanılacak bayrak/branda hazırlanacaktır
Ceyhun sayfa hayırlı olsun. Katkımız olursa elimizden geldiği kadar hazırız haberin olsun. Logo çok şık olmuş bu arada. Organizasyonlarda bende varım haberin olsun.
Ceyhun kardeş yeni sayfanız ve logonuz hayırlı olsun bol balık ve muhabbetli organizasyonlar dilerim.