Canın sağolsun Ceyhun'um ben de kendime yeni bir tane yaparım :laughing: Lüfet tutamayıp da logo yapabilen adam logosu
Arkadaşlar, abiler hayırlı olsun. Kısmet olursa ben de sizlerle tanışmak isterim. İlerideki organizasyonlarınıza katılmak dileğiyle, rastgele.
Yahu niye söylemiyorsun, bir aydır kendimi yırtıyorum burda Lüfer tutunca jübile yapıcam, kurtulursunuz benden işte :laughing:
Ben dediğimi bilirim,işte organizasyon ilerledikce hemen herkes senin ne ve kim olduğunu anlayacak ve bana hak vereceklerdir. Sevgimle kal
Burak o zaman sarıkanatta kal, gitme bir yere lüfer ne ki ya daha büyükleri var 1 lüferle balıkçılık mı bırakılır?
Vedat abi, geçen Sivrice organizasyonunda olmadı ama herhalde mayıs ayında sizinle jigging organizasyonu yaparız
Tarabya'yla sınırlı kalmayacaksak süper diyorum... Hep ait olmak istediğim gibi neşeli bir grupla fizana bile gelirim ben de...reeling
Grubun ismi olsun gerisi gelir zaten Ekipteki çoğu arkadaşın/abinin tekne, surf ve spin takımları mevcut zaten. Olmayanlara da yardımcı oluruz. Yeterki zevkle balık tutabilelim, hobiyi sonuna kadar yaşayalım.