üye listesi; Aret Burak A. mudeli draco vpn Em2e FAKE BAIT can akgün darkklly murat açıkalınyiğit ugurates82 Roy volkanca wolk23 MERT ISTANBUL Alico Onnik Çavdar ilker a
Aman Ceyhuncum Bak çok rica ediyorum. Lütfen kimseyi bulaştırmayasın bak, kötü kavga ederiz ona göre bir yandanda takımın stoperi kaanı ayartmaya çalışıyorum dikkat ettiysen. Küçükpazardan Takıma münhasır bi mangal yaptırayım ben şimdiden....
Abi gittikçe kalabalık oluyoruz,normal bir şey kesmeyecek bence varili ikiye kestirelim al sana mangal
http://webtv.hurriyet.com.tr/2/40823/21872326/1/balina-surusunu-cep-telefonuyla-kaydetti.aspx geh bili bili diye balina çağırıyorlar
Cevabı vermişim aret yukarıda kaldı galiba. bende bilsem kadroya bak. Bu takım denizden dana çıksa yer be fil devirirsiniz fil..
üye listesi; Aret Burak A. mudeli draco vpn Em2e FAKE BAIT can akgün darkklly murat açıkalınyiğit ugurates82 Roy volkanca wolk23 MERT ISTANBUL Alico Onnik Çavdar ilker a ersinfb
iki mangal yakarız sorun çözülür bir mangalda Ali abi, diğeri boşta kaldı bak bakalım kim talip olacak
merhaba ceyhun gruba benide dahil edermisiniz... atomkarınca sayesinde yaklaşık 3 sene ara vermiş olduğum balık sevdasına tekrara geri döndüm...
sitede profil imzasına link koymak yasak olduğu için yöneticelere verilen isimlere tek tek eklendi bu imzalar. Onun için fazla kurcalama özel mesaj at moderatöre yardımcı olsun.
tamam teşekkür ederim abi,logonun altına çarşı çinekopa karşı yazacaktım derken logoyu kaldırmışım haberim yok