Dün bir türlü yazamadım şuraya tam okuyup son sayfaya geldim ya telefon çaldı ya müşteri geldi, derken eve geldim yemek vs. laptopu kapamadan ekranı kapatmışım şimdi eve geldim açtım aynı sayfa açık 13. sayfa dün akşam en son baktığımda son sayfaymış bugün 24-25 sayfa olmuş çok güzel bir durum. Grup tüm arkadaşlara hayırlı olsun logomu bende isterşm imzama geçen organizasyonda bir selam vermiştim biraz geç gelip giderkende cümleten iyi geceler forum ailesi demiştim birdahakine inşallah sohbete muhabbete de katılıcam. sevgiler, saygılar
estağfurullah abi,ben halimden memnunum abi o kral tacı bana değil sana ve ceyhun abiye verilmesi gerek çünkü kral gibi adamsınız
bu yağmur böyle giderse ancak bir yerde oturup çay kahve içeriz cuma, cumartesi yağmur gözüküyor ve şiddetli rüzgar.
yıllar önce böyle bir günde yeniköy katilden 450 ad kofana almıştık o zaman zoka atıyorduk ve yem olarak izmarit kullanıyorduk 1980lerde en ufak balık 4 kg üstüyüdü o gece süperdi 10 arkadaş 3 ad 18 kiloluk kovalar yemleri bitirmiştik
şimdi balık 12cm 9cm rapala attın diye gelmiyor daha küçük atıyorsun ki vursun ne hale geldi denizlerimiz.
weather.com Cuma günü için hava sıcaklığını 16-12 derece, rüzgar hızını 27 km ve geç saatlerde %20 yağmur veriyor... Cuma mangal bile olur, bence tam lüfer havası Daha kötü haber Cumartesi berbat
Burak anlaşılan 27km rüzgarı yüzüne poyrazdan yememişsin hiç yüz felci oluruz. Ayrıca bende 32km gözüküyor cuma, cumartesi 29km.
Yedim yedim merak etme Ceyhun, yağmurluğun işe yaramadığı jumbo çöp poşetlerini üstümüze geçirdiğimiz, bir gecede 3 şişe cep kanyağı içtiğimiz geceleri bilirim... Ama 10 gr kurşunlu takıma su üstünden analı kızlı sarı gacılar geliyordu o başka