Arkadaşlar bu sene lüfer tutamayanlara açıktan tekneyle lüfer takviyesi yapıp yandaki arkadaşlara fiyaka yapma hizmetimizde bulunmaltadır Bu sene lüfer tutmadım diyen kalmasın By TFT
2000'de başladım 2004'e kadar... Sonra buralarda değildim ve imkanım olmadı malesef. Sonrada içimdeki sevda hortladı gene
bak ya bizden gizli demekki onun için organizasyon zamanı ortadan kayboluyor :laughing: karşımıza geçip açıktan topluyor balığı
üye listesi; Aret Burak A. mudeli draco vpn Em2e FAKE BAIT can akgün darkklly murat açıkalınyiğit ugurates82 Roy volkanca wolk23 Başka isteyen olursa bildirsin. Organizasyon'da listeden yoklama yapıcam mrsparkle :laughing:
üye listesi; Aret Burak A. mudeli draco vpn Em2e FAKE BAIT can akgün darkklly murat açıkalınyiğit ugurates82 Roy volkanca wolk23 MERT ISTANBUL
Aman diyorum Can aman biliyorsun Kurtlar yer adamı bak halimizi görüyorsun mera değişimi yok yasaklandı
Burasını açmakla müthiş bir iş yaptın Ceyhun gerçekten Grup olarak bi anadolu kartalları vardı süper, şimdide burası. tam cukk diye oturdu. Biz olayın neresindeyiz beyler kime diyorum ben
Öylede mangalbaşına nasıl bi amblem koyacağız. En güzeli bak sen beni dinle, gel biz bu işi ortaklaşa yapalım yakarız mangalımızı uğraşsınlar balık tutmak için hemen ayıklama yatır ızgaraya.yanında çay bardağı ufak ufak ne işin var senin stoperlikle şunla bunla en güzelinde yaparız keyfimizi. yok ceyhun balık tutacakmış, yok aret olta atacakmış Balıkçı bunlar.. Biz direkt mideye nasıl olmazmı dersin?