Açı itibariyle neredeyse karşıdan rüzgar alacak mekan Bere getirmekte fayda var... Nispeten ağır kurşun da getirmek gerekecektir, üst su akar da akar Balık da akar bunla birlikte tabi... Kamış ne durumda Aret? Sıkıntısı var mı kardeşim?
Memnun oldum ismen tanımıyordum, eşiniz de bizden çok balık yakaladı, heralde ailece sürekli avlanıyorsunuz. Tekrar birlikte avlanabilmek dileğiyle..
Madem o kadar yıldırım gibi atıyor, benim yeni kamışı da bir test etsin Ceyhun 120 gram üstünde epeydir avlanmadım, paslandım, hakkıyla bir test etsin bakalım, kamışın performansı nasıl...
Aman aman, en korktuğum şey tamirat sonrası mahcup olmak... Kendi ellerimle yaptım, çok aradım bronz renk bulamadım, bulabildiğim en iyilerini taktım. Kofanalar nasip olsun
Niye mahçup olasın dostum zaten ben düşürdüm kırdım Sağolasın çok da güzel olmuş, bakalım bir de kofanayla test edelim, kiloluk baltabaş da olur
Oooo ya bi hafta şehirdışındaydım neler olmuş neler Artık tarabya sayfamız var Müthiş kadro hayırlı olsun
Epeydir ağır kurşun gerektiren av yapmadım, bozcaadada bir 170 ile denedim ama denemekle olmuyor işte, senin elin sıcakmış, hele bir dene de bakalım neler yapıyor