en tatlı balık Bence 1 nasıl piştiği ve nerede yiyorunuz? 2 balığın yaşadığı ortam 3 ve açlık ve tokluk durumunuz? tabi kendi yakaladığınız balık entatlı balıktır
tatlı su : 1.Aynalı sazan dolması 2.tereyağında olta alabalığı 3.pane harçlı yayın tava tuzlu su : 1. Barbun (tek geçerim , dünyanın en lezzetli şeyi) 2.Kaya Gridası (yanında mutlaka Tekirdağ olmalı yoksa küser) 3.Mercan (irice olursa daha lezzetli olur)
abant alası 1-Abant alası 2-Aynalı Sazan 3-Yayın tutmak zor olsada Abant alasını tatlısuyun en lezzetli balığıdır.
1.aynalı sazan 2.pullu sazan 3.aynalı sazan 4.pullu sazan 5. aynalı ve pullu karışık 6.pullu ve aynalı karışık 7. su kenarında da sucuklu melemennnnnnnnnnnnnn
evet aynı düşüncedeyim ama şunu iyi bilmek gerekir, yahu sazandan başka hangi balık dünyada bukadar rabet görüyor uğruna yarışmalar yapğılıyor binbir çeşit yemek yapılıyor.
yaşa be üstat tatlı suda sazan denizde hamsi anadolunun hamsisi sazan sazan çorbası,sazn dolması,sazan böreği,sazan haşlama,sazan kadayıfı,
Herkezin ağız tadının farklı olduğu sanırım bir kez daha kanıtlandı 1-Aynalı Sazan 2-Oklama(Turna) 3-Kadife
turna-yayın lezzetli bence diğerlerini yemem birde karabalik la benekli orjinal alabaliktan yemek nasip olmadi yaninda mutlaka közlenmiş patlican fosul bol zeytinyaği + bol soğan
tatlı suda 1-sudak 2- sudak 3- alabalık denizde 1- yaladerma 2- sardalya 3-karagöz 4- çüpra 5- levrek 6- kayabalıkları (grida giller)
bence 1-) Yayın 2-) Alabalık 3-) Tatlısu Kefali (Kasma) 4-) Kayabalıları - Bıyıklı 5-) Yeşil - Kadife
talı su balığı yedim , avladım,özellikle yayın çok lezettli idi fakat deniz balığının tadını aldıktan sonra tatlı su balığı çok yavan gelebilir size.
bunu tatlı su avı yapanlar yapıyorlardır sanırım nehrin yanında yada gölün kenarında ne oğlak çevirmeler,külbastılar,beytiler offf offf
balık tuzlu su hayvanı ise ben onu yiyeceğimi düşündüğüm zaman bile bendeki mutluluk hormonu tavan yapıyor. en kral tatlı su balığı en dandik tuzlu su balığının yanından bile geçemez. denizde hiç balık tutmamama ragmen tatlı su avcısı olmama ragmen hakkaten deniz balıkları nasıl oluyor yav. belkide direk aklıma rakı geldiğinden utanmasmıleyı: