Tekirdağ-M.Ereğlisi-Sultanköy-Silivri Paylaşım Platformu

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında huylu tarafından paylaşıldı.

1. mserler

mserler serdar

merhaba Serkan nasılsın?kurban bayramında şerefli den 4 adet orta boy kalkan alınmış haberleri var.
    10 gün önce 3 arkadaş şerefli ye kalkana gittik.2adet ufak 20-25 cm lik kalkan arkadaşın oltasına geldi.balıklar sağ salim geldikleri yere iade edildi.
    hafta sonu şereflide yer bulabileceğini sanmıyorum.bulsanda çok tatsızlık çıkacak bir ortam var.her gelen kumsalı olta ile donatıyor.
    bir arkadaşımda Ereğli askeri kamp ile Yeniçiftlik arasından 1,5 kg civarı bir kalkan alındığını söyledi.
    şansın bol avların daim olsun arkadaşım.reeling

2. Silivri-Silivri

Silivri-Silivri Aykut

En İyi Avı:
    Bakalım bu cuma belli olacak...
    Herkeze selamlar arkadaşlar.
    Yaklaşık 10 yıl önce ara verdiğim balık hevesime tekrar döndüm inşallah. Yaklaşık 20-25 gündür siteyi takip ediyordum. Arkadaşlık ve yardımlaşma, paylaşım harika. Geçenlerde de üye oldum. İnşallah güzel dostluklar kurar ve bol balık avlarız.

3. Silivri-Silivri

Silivri-Silivri Aykut

En İyi Avı:
    Merhaba arkadaşlar. Herkeze selamlar. Yaklaşık 10 yıl kadar önce ara verdiğim balık hevesime tekrar geri döndüm inşallah. Forumu 20-25 gündür takip ediyordum. Geçenlerde üye olmaya karar verdim. İnşallah güzel dostluklar kurar ve bol bol av yaparız.

4. Arutha

Arutha İbrahim

Favori Kamış:
    İlk Kamışım
    Favori Makine:
    İlk Makinem
    En İyi Avı:
    İlk Avım
    Aramıza hoş geldiniz Aykut Bey.

5. gogo71

gogo71 GÖKHAN

En İyi Avı:
    5.7 kg levrek
    ibrahim hocam iki mırmır al da gel :)

6. Arutha

Arutha İbrahim

Favori Kamış:
    İlk Kamışım
    Favori Makine:
    İlk Makinem
    En İyi Avı:
    İlk Avım
    Sen gel hocam burası kalkan yapmaya başladı :)

7. tequlas

tequlas Mehmet

Favori Kamış:
    lineaeffe s cure 4.50
    Favori Makine:
    Okuma power liner
    En İyi Avı:
    24 cm sarıkanat
    Merhaba saygıdeğer arkadaşlar..Nato limanı hakkında güncel bir haber vermek istiyorum sizlere...Bugün akşam üzeri 18:00 gibi arkadaşlarım gittiler limana.Ve gayet iyi lüfer aldıklarını telefonla söylediler ...Bende işimi bırakıp tam gideyim derken bir telefon malesef jandarma arkadaşlara baskın yapmış.Orada ne kadar kişi varsa hepsini çıkartmış.Ama söylediklerine göre midye çıkaranlar hala orda duruyorlarmış.Bu konuya ne dersiniz sizinle paylaşayım dedim...Saygılar...

8. Nixdorf

Nixdorf Ayhan

Favori Kamış:
    N.S. KN Saltwater 802M, Savage Gear MPP 2,51
    Favori Makine:
    Daiwa Legalis 3000 SH, D.A.M. Quick FZ 30
    Bence jandarma midye çıkaranlar denizde olduğu için bir şey dememiştir. Böyle bir durumda hemen 156'yı arayıp durumu anlatın. (Oradan midye çıkaranlar izinsiz çıkarıyorlar. Ne izin var ne de vergi ödemek... Çıkarttıkları midyeleri de limanlardan falan kıyıya indirmiyorlar kaçak çıkardıkları için. Görürseniz MUTLAKA jandarmaya ve tarım il müdürlüğüne ihbarda bulunun.

9. tequlas

tequlas Mehmet

Favori Kamış:
    lineaeffe s cure 4.50
    Favori Makine:
    Okuma power liner
    En İyi Avı:
    24 cm sarıkanat
    Ben orada olsaydım yapacağım aynen oydu ama malesef arkadaşlar panik olmuşlar.Şikayet edenlerde midye çıkaranlar olabilir ama normalde dediğiniz gibi midye çıkarmakta yasak.Ama orada tekneleri mevcut duruyor ...Yasaksa o teknenin orada ne işi var.Limanın kapı zincirlerini almışlar.Kamyonetle girip çuval çuval midyeyi indirip bindiriyorlarmış orada. Neyse eğer yolum düşerse yapacağım odur...

10. ozgrrr

ozgrrr özgür

merhabalar mehmet abi birşey sormak istiyorum bende bi kaç kere nato ya avlanmak için gitmiştim fakat jandarmaya rastlamadım. merak ettim jandarmanın ceza kesme gibi bir durumu olur mu orada ?

11. Silivri-Silivri

Silivri-Silivri Aykut

En İyi Avı:
    Teşekkür ederim İbrahim Bey.

12. ckaratep

ckaratep Caner

Favori Kamış:
    Remixon 240 Spin
    Favori Makine:
    Sweepfire E3000
    En İyi Avı:
    Spin öğreniyorum..!
    limit altı , limit kg - adet fazlası balık veya yasak olan balık var ise, avlak balık avlamak için yasak ise ceza kesebilir bence. tabi tebliğe hakim arkadaşlar bilgilendirecektir sizi. ben çok fazla bilgim yok.

13. Silivri-Silivri

Silivri-Silivri Aykut

En İyi Avı:
    Silivri yada yakın çevresinde kalkan avına giden arkadaşlar varsa irtibatlaşalım. Hem tanışmışta oluruz. Saygılar.

14. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    Tartışmalı bir bölge askeriye belediye ve nato yer kimin tam olarak belli değil herkes birşey söylüyor ama jandarma ceza kesti orada istersede kesiyor geldiğinde de isterse çıkarıyor bilginiz olsun gerisi sizin bileceğiniz iş.

15. fre34

fre34 murat

Favori Makine:
    silver star panthera65 silver star majesty 4007, Shimano Hyperloop 4000 FB 1 BB Makine
    En İyi Avı:
    eskina 1.4kg
    merhaba aykut bey aramıza hoş geldim bende silivride oturuyorum bu sene henüz kalkan avına gitmedim. akşamları eşkinaya gidiyorum işten fırsat bulursam

16. Silivri-Silivri

Silivri-Silivri Aykut

En İyi Avı:
    Merhaba Murat bey. Bende işten fırsat bulduğumda haftada 1-2 dalgakırana gidiyorum. Özelden telefonumu yazayım. Müsait zamanlarda çıkalım beraber.
    Kısıtlama nedeniyle özelden mesaj atamıyorum. Büyük ihtimalle Cuma akşamı yine dalgakırana giderim. Siz özel mesaj yazabiliyorsanız bana telefonunuzu yazın ben sizi arayayım. Uygunsa o şekilde irtibatlaşalım.

17. GokayCaliskan

GokayCaliskan Gökay Çalışkan

Favori Kamış:
    TokuShima FlashSpin 2,70
    Favori Makine:
    Rainbow HA4000 ve TokuShima HFR5000
    En İyi Avı:
    3,6 Kg Aynalı Sazan - 56 Cm Turna
    Merhaba abilerim. Aranızda yeniyim. Ben çorludan Gökay. Tatlı su avcılığının yanı sıra denizde de av yapmaya karar verdim. Daha önceleri nato limanında yazın çok istavrit aldım. Şimdi yine spin kamışlarım ve kasnak dip oltalarımı alıp bu haftasonu av yapmak istiyorum. Durumlar nedir ne çıkıyor nasıl takım yapmam gerekiyor. Yardımlarınızı bekliyorum. İyi forumlar abilerim. Ha birde dip için yem ne kullanmalıyım. cevaplarınızı bekliyorum çok teşekkür ederim.

18. Nixdorf

Nixdorf Ayhan

Favori Kamış:
    N.S. KN Saltwater 802M, Savage Gear MPP 2,51
    Favori Makine:
    Daiwa Legalis 3000 SH, D.A.M. Quick FZ 30
    Hoşgeldin Gökay.
    Bu aralar hemen hemen herkes lüfer avında. Ona göre lüfer takımlarını hazırlayıp, istavritini/zargananı alıp avlanmaya gidersen şansın yüksek. Çorlu tarafında nereden avlıyorlar bilmiyorum ama :(
    H.sonu Salat limanının orada oltalarını atmış 7-8 avcı vardı ;)

19. GokayCaliskan

GokayCaliskan Gökay Çalışkan

Favori Kamış:
    TokuShima FlashSpin 2,70
    Favori Makine:
    Rainbow HA4000 ve TokuShima HFR5000
    En İyi Avı:
    3,6 Kg Aynalı Sazan - 56 Cm Turna
    teşekkürler abi. diğer abilerimdende yorumlar bekliyorum takım önerisi vs.

20. ziyakoray

ziyakoray ziya koray topçu

arkadaşlarım abilerim selamlar. pazar sabahı kısmetse lüleburgazdaz tekirdağa gidicez. yanımız da ne tür takımlar bulundurmalıyız? yemli avlanmayı düşünüyoruz. lüfer için klasik mantarlı takım iş yapar mı ? tahmını kumbağ tarafına gidicez, başka mekan önerisi olan olursa şimdiden teşekkürler.