Tekirdağ-M.Ereğlisi-Sultanköy-Silivri Paylaşım Platformu

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında huylu tarafından paylaşıldı.

1. gogo71

gogo71 GÖKHAN

En İyi Avı:
    5.7 kg levrek
  2. GokayCaliskan

GokayCaliskan Gökay Çalışkan

Favori Kamış:
    TokuShima FlashSpin 2,70
    Favori Makine:
    Rainbow HA4000 ve TokuShima HFR5000
    En İyi Avı:
    3,6 Kg Aynalı Sazan - 56 Cm Turna
    cumartesi sabah 08:00 ' da nato limanında yemli ve at çekle av deniyicem. gelmek isteyen varmı hem tanışırız

3. vesper34

vesper34 GÜRKAN

merhaba arkadaşlar
    bu cumartesi sultanköye gelmeyi planlıyorum levrek için.
    levrek için hiç bir bilgim yok yer konusunda da hiç bir bilgim yok.
    bana biraz tavsiye verebilirmisiniz

4. Levreka

Levreka Hakan Serin

Favori Kamış:
    Shimano Catana CX Spin 270cm 14-45gr
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000 SFC
    En İyi Avı:
    Aynalı Sazan 4620gr.
    Bu cumartesi ben de Sultanköy'e gitmeyi düşünüyorum. Belki karşılaşırız Gürkan arkadaşım. Siz nereden geleceksiniz?

Kobra kurdu satın alabileceğim adres veya telefon verebilecek arkadaş var mı?

5. mserler

mserler serdar

iyi akşamlar.kobra kurdu Marmara Ereğli sinde sahil yolu üzerindeki balık malzemecisinde bulunuyor.tanesi 1 tl idi.
    telefon numarası 0541 901 05 67 -0282 613 00 70 bir gün önceden arasanız yoksa da çıkarırız diye belirtmişti.
    boru kurdu ve sülünez Çorlu da KARA DUMAN av bayisine cuma günü geliyor.
    şansınız bol avlarınız daim olsun.reeling

6. volkanca

volkanca Volkan

Sultanköye gittiğinizde zaten avlananları göreceksiniz. Botaş a yakın biryerlerde takılmanızı tavsiye ederim. Keşke vaktim olsaydı da bugün bende oralarda olabilseydim :thumb:

7. HolySpectre

HolySpectre hakan

merhaba arkadaşlar ben kısmetse aralıkın 27si ile 7 ocak arası izine çıkıcam. Tekirdağ y.çiftlikte olacağım geçmişte göllerde, barajlarda ve istanbuldaki galata-unkapanı köprülerinde amatörce balık tuttuk. Bir kaç sorum olacak
    1- Yeni bir kamış ve makina almak istiyorum ne önerirsiniz
    2- Tekirdağ civarında nerelerde balık tutulur, bu aylarda ne çıkar, bunlar için nasıl olta takımları almalıyım (iğnleri felan nasıl olmalı )
    3- Canlı yem kullanmak gerekirse nerelerden temin edebilirim

sitedende araştırıyorum ama aranızdaki tecrübeli bölgeyi bilen arkadaşlardan daha net bilgiler almak istiyorum herkese iyi forumlar,

8. HolySpectre

HolySpectre hakan

.

merhaba arkadaşlar ben kısmetse aralıkın 27si ile 7 ocak arası izine çıkıcam. Tekirdağ y.çiftlikte olacağım geçmişte göllerde, barajlarda ve istanbuldaki galata-unkapanı köprülerinde amatörce balık tuttuk. Bir kaç sorum olacak
    1- Yeni bir kamış ve makina almak istiyorum ne önerirsiniz
    2- Tekirdağ civarında nerelerde balık tutulur, bu aylarda ne çıkar, bunlar için nasıl olta takımları almalıyım (iğnleri felan nasıl olmalı )
    3- Canlı yem kullanmak gerekirse nerelerden temin edebilirim

sitedende araştırıyorum ama aranızdaki tecrübeli bölgeyi bilen arkadaşlardan daha net bilgiler almak istiyorum herkese iyi forumlar,

9. Levreka

Levreka Hakan Serin

Favori Kamış:
    Shimano Catana CX Spin 270cm 14-45gr
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000 SFC
    En İyi Avı:
    Aynalı Sazan 4620gr.
    Serdar Bey çok teşekkür ederim. En büyük sıkıntımı gidermiş oldunuz. Geçtiğimiz cumartesi kurt çıkartırım ümidiyle Yeniçiftlik sahiline indim. Elimde küçücük bahçıvan küreği, kıyıda kumları eşeliyorum. :) Meğerse suya girip, bildiğimiz koca küreklerle çıkartılıyormuş :):) Sahilde bir arkadaşla tanıştık sağolsun o yardımcı oldu.

Dalga seviyesi pek uygun olmadığı için elimiz boş döndük ama olsun. Gün geçtikçe daha fazla şey öğreniyorum. Kurt işini de hallettim sayılır sayenizde.

Volkan Bey, geçtiğimiz cumartesi günü kimse bir şey tutamadı. Ben gittikten sonra hareket oldu mu bilmiyorum ama yukarıda da dediğim gibi dalga şartları çok uygun değildi. Bir şey kaybetmediniz yani. Meteorolojiden hava durumuna ve dalga boyuna bakmak lazım. Fırsatınız olursa haberleşelim, hafta sonları ben müsait olabiliyorum. (Hanımdan izin alabildiğim sürece :D )
    Belki birlikte olta atıp muhabbet edebiliriz.

Not: Özel mesaj atamıyorum. Ben Çerkezköy'de oturuyorum.Tanışıp Sultanköy sahilinde veya başka bir yerde avlanmak isteyen arkadaşlardan mesaj bekliyorum. Telefon numarası bırakırsanız arayabilirim.
    Saygılar...

10. mserler

mserler serdar

11. volkanca

volkanca Volkan

Teklifiniz için teşekkür ederim. Birkaç kere geldim aslında Tekirdağ tarafına ama forumdan arkadaşlarla haberleşmiş olmama rağmen sanırım avlak saklama endişesi nedeniyle eşlik etmeyi tercih etmediler.

Sultanköyde tuttuğum neredeyse kiloluk sargoz en güzel avlarımdan biriydi :)

Gelmek kısmet olursa mutlaka ararım, rastgele

12. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Major Craft Solpara 275 50gr, Italcanna Jigging
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    43cm palamut , 50cm Lüfer , 7,5kg Sarıkuyruk
    Hakan bey, büyük ihtimalle bizde (Tarabya Fishing Team) Sultanköy'de olacağız. Dere ağzı nasıldır? sabah erken at çek?

13. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Major Craft Solpara 275 50gr, Italcanna Jigging
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    43cm palamut , 50cm Lüfer , 7,5kg Sarıkuyruk
    Volkan bilmediğimiz yerler olduğu için 3 gündür avlak arıyorum o tarafta :) Sultanköy güzel gözüküyor.

14. volkanca

volkanca Volkan

Sultanköy olacaksa yemli olur, atçek yapılmıyor pek orada bildiğim ve havanın patlamış olması lazım. Tekirdağlı arkadaşlar özelden yardımcı olurmu bilmem ama bildiğim kadarıyla Atçek e Barbaros tarafına gidiyorlar ...

15. huylu

huylu Serkan

Favori Kamış:
    Okuma Salina Sea Spin
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    4kg civarı vatos ve bolca istavrit:)
    Merhaba Arkadaşlar At-çek için Barboros limanında dışa bakan burun tarafı açığa doğru denemeler yapın. Kumbağ limanı kayalıklarını deneyebilirsiniz. lüfer pek kalmadı ama denk gelebilir levrekse tamamen muamma:)) Rastgelsin. Boru kurduda getirin arada eşkinayada atarsınız barboros eşkina yapıyor...

Tekirdağın merkez limanında yat marinasından girerek en dışa bakan kayalıklardanda açığa doğru at-çek denemeleri yapabilirsiniz derinlik lüfer için oldukça iyi durumda levrekse yine muamma:)))

16. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    Geçen seferde bu şekilde suçlamalarda bulundunuz birşey demiyeyim diyorum ama aynı şekilde ithamlara devam ediyorsunuz Volkan bey.

Bizle avlanmak isteyen bir çok kişiyi ava davet ettik ve icabet edenlerle bir çok kez av yaptık her türlü meramızada götürdük bununda zorunda değiliz. Sizi davet ettik organizasyonu size göre ayarladık fakat siz son gün İstanbulda organizasyon var ben oraya gideceğim diye mesaj attınız bunun üstüne bu tür ithamlarda bulunmanız gerçekten ayıp tartışmaya girmek istemiyorum size iyi avlar dilerim.

17. deePblue

deePblue na

Evet arkadaşlar böyle ithamlarda bulunmak burda paylaşımda bulunan insanları da küstürür.Lütfen dikkat edelim.
    Şahsen ben bu başlık altında yazan arkadaşların hepsine kefil olurum. Özelden olsun burdan olsun kesinlikle sorulara ve yardım taleplerine kayıtsız kalmadılar-kalmıyorlar.
    Çok istememe rağmen Selçuk hocamın davetine icab edemedim bugüne kadar lakin uygun bir vakit denk getirebilirsem özellikle spin avcılığı konusunda bilgi ve deneyiminden yararlanmak isterim.
    Her şey mera veya balığın kendisi değil.
    Bu hobiye gönül verenler olarak bir çok defa balıksız dönmeyi, günlerce yorgunluk çekmeyi göze almış olmamız lazım değil mi ?
    Saygı ve sevgi çerçevesinde bu sanal ortamın kıymetini bilelim nimetlerinden yararlanmaya çalışalım derim :)

18. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Münakaşaya pek gerek yok aslında, herkes bir geçinme mücadelesi peşinde. Uygun zaman oluşturulduğunda elbetteki ava gidilir. Balık yoksa muhabbet var sonuçta, ama belirttiğim gibi, uygun zamanda... Şimdi benim uygun olmadığım yahut ekipten birinin uygun olmadığı vakit şahsı arayıp gel ava gidelim denirse sonuç elbetteki tek başına at çek yapmak olacaktır:) Sonuç olarak kendinizi karşınızdakinin yerine koyup düşünür ve yazarsanız bu tip münakaşalara girmeye gerek kalmayacağının pek tabi farkında olursunuz:) Sözlerim tekil değil çoğul şahıslara hitabendir:) Bu ve bundan sonra olacak olan damdan düşebilecek ani organizasyonlara:)

19. huylu

huylu Serkan

Favori Kamış:
    Okuma Salina Sea Spin
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    4kg civarı vatos ve bolca istavrit:)
    En iyi organizasyon gidebildiğimiz organizasyondur:) İşten güçten fırsat bulup balığa gidebilmek artık maharet oldu vesselam:)))

20. gogo71

gogo71 GÖKHAN

En İyi Avı:
    5.7 kg levrek
    herkese iyi geceler, bu aralar tekirdağda avlar kesti :)) hava patlasa da ava gitsek diye her gün meteorolojiyi takip eder oldum :)