Tekirdağ-M.Ereğlisi-Sultanköy-Silivri Paylaşım Platformu

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında huylu tarafından paylaşıldı.

1. Nixdorf

Nixdorf Ayhan

Favori Kamış:
    N.S. KN Saltwater 802M, Savage Gear MPP 2,51
    Favori Makine:
    Daiwa Legalis 3000 SH, D.A.M. Quick FZ 30
    Valla çok haklısın Gökhan.
    Günlerdir sizlerden rapor bekliyorum, hadi ben gidemiyorum bari grubun raporlarını okuyayım hasret gidereyim balığa diyorum ama t.dağ tayfasından hiç ses çıkmıyor artık. :)

2. volkanca

volkanca Volkan

Sevgili Çağrı, selçuk.. serzenişim sizlerin yaptığını takdir etmekten ve bahsettiğiniz gibi zaten çok nadir vakit ayırabildiğimiz bu kıymetli aktivitemizde sizlerle vakit paylaşmak istememden kaynaklanmaktadır. Konuyu uzatmak istemiyorum ancak umarım sizde bir gün km lerce yolyapıp tek başınıza kalmak zorunda kalmazsınız. Sizlerle yüzyüze tanışmış olmasamda sizleri sevdiğimi bilmenizi isterim. Bu arada Serkan (Huylu) ; attığın bilgilendirme mesajı için grubumuz adına teşekkür ederim, o tarafa gelirsek kesinlikle yardımcı olacak bilgiler. Hepinize selamlar

3. huylu

huylu Serkan

Favori Kamış:
    Okuma Salina Sea Spin
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    4kg civarı vatos ve bolca istavrit:)
    Reca ederim bu konuyu aynı bölgede avlanan kişilerin birbirini tanıması birbirlerine yardımcı olması adına açtım. Herkesin kendine göre ciddiye aldığı gizlemek istediği püf noktalar olabilir. (avlak yeri, avlanma malzemeleri, yem çeşidi, derinlik, akıntı, vs.. vs..) Kişi bunları forumda paylaşmak zorunda değildir. Paylaşırsada onun tasarrufundadır. Buradaki hiç kimse bu işin ticaretini yapmıyor zaten orası aşikar. Fakat bu işin ticaretini yapanların buraları izlediğini ve katliamlar yaptıklarını biliyoruz. Arkadaşların ketumluğu ve dikkatli davranmaları bu sebepledir. Ayrıca hepimiz bişeylerle meşgulüz çalışıyoruz 4 kişinin 1 hafta sonra şu gün şu saatte şurada buluşalım demesi kadar zor birşey yok inanın...Bu nedenle birbirimizi kırmadan tatlı bir sohbet havasında bilgi paylaşımında bulunmamız hepimizin yüzünü güldürecektir. Yazdıklarımı bu foruma giren herkesin onaylayacağını düşünerek bitirmek istiyorum. Oltalarınız hiç boş kalmasın saygılarımla...

4. huylu

huylu Serkan

Favori Kamış:
    Okuma Salina Sea Spin
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    Bu arada arkadaşlar iş yerinden arkadaşım kalkan aldı hatrı sayılır irilikte. Kalkan için şerefli köprüsü hariç varsayımlarınız varmı mrk ediyorum:) Şerefli köprüsü tarafında yürümeye yer yok :(

5. Levreka

Levreka Hakan Serin

Favori Kamış:
    Shimano Catana CX Spin 270cm 14-45gr
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000 SFC
    En İyi Avı:
    Aynalı Sazan 4620gr.
    Sultanköy'deki dere ağzı kurumuş vaziyette. Atçek için uygun bir sahil değil bana göre. Zira çok sığ, su üstü sahteler hariç hepsi dibe sürtünüyor. Canlı yem tavsiye ederim.

6. mserler

mserler serdar

serkan iyi akşamlar.kalkan için salat yağ fabrikasının oradan kalkan alınıdığını biliyorum.
    askeri kamp ile yeniçiftlik arasında kumluklardan yakın zamanda kalkan alındığını duydum.
    EMİREREN(Barış)gümüşyakadan geçen yıl kalkan aldığını söylüyordu.benim bildiklerim bu kadar.
    avların daim olsun...

7. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    Ayhan al bizdende okadar uzun mühlet oldu ava çıkamıyoruz en son işte Gökhanın raporu paylaştığı zaman av yapmıştık.

Bugün öylesine hava alayım diye çıktım işte tesadüfi olarak Serkanla "huylu" karşılaştık hem biraz sohbet ettik "uzun zaman oldu birlikte av yapamayalı" hemde bir yarım saat kadar atçek yaptık sonra eve geldim doğal olarakta bişey yok.

8. hmrjr1990

hmrjr1990 Çağatay

Favori Kamış:
    Daiwa Crossfire 10-40 2.70 MH
    Favori Makine:
    Shimano Exage
    En İyi Avı:
    6KG sazan
    gundal limanindan 17 adet kalkan alindigini duydum. ama gormedim. aklinizda bulunsun.

9. huylu

huylu Serkan

Favori Kamış:
    Okuma Salina Sea Spin
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    ya arkadaşlar bu Lug vorm pompası satan Türkiye'de biyer varmı biz kendimiz nası imal edebiliriz fikri olan varmı?

10. volkanca

volkanca Volkan

Istoc ta gordum lug vorm pompasini, remixonun yanindaki magazada. Yalniz tam hatirlamiyorum ama 100 tl civari iyi bir para cekmislerdi.

11. huylu

huylu Serkan

Favori Kamış:
    Okuma Salina Sea Spin
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    Valla ben yaparım onu :))))

12. huylu

huylu Serkan

Favori Kamış:
    Okuma Salina Sea Spin
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    Evet hakkın var selçuk hocam uzun zaman oldu ama nete ara ara girdiğimde raporlarınızı okuyarak süper keyif alıyorum. Kısmetse bi hafta sonu yaparız birseyler minekop tutmak istiyorum iri ve bol kafa atan cinsinden:) Bunun için Gökhan hocanında yardımlarına ihtiyacım var malum minekop uzmanı o:)))

13. tequlas

tequlas Mehmet

Favori Kamış:
    lineaeffe s cure 4.50
    Favori Makine:
    Okuma power liner
    En İyi Avı:
    24 cm sarıkanat
    Merhaba saygıdeğer dostlar Nato limanı hakkında güncel bilgi vermek istiyorum.Yukarda bahsettiğim olay üzerine İl jandarma komutanlığına gönderdiğim şikayet dilekçeme cevap gelmiş aynen sizlerle paylaşıyorum...Saygılar...

14. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    Tamamen topu üzerinden atmaya yönelik bir cevap olmuş komik:)
    Denize doğru olsa dahi askeri bölge,gümrük sahası vb. gibi yerlerde tam sınırını bilmemekle beraber belli mesafede deniz içinde de yaklaşmak yasaktır. Bu tür durumlarda saha kimin alanıysa çıkarma işlemini yapar deniz içinde müdahale edemiyorsa bu müdahale için sahil güvenliğe haber verir.

Hava şartları müsait değilmiş :) Adamlar midye çıkarmak yerine başka bir şey yapsalar nolcaktı acaba :)
    Kim gidecek oraya uğraşamayız demiyolarda :)

Neyse bölge muamma bırakında millet bari balığını tutsun gerçi bizim insanımızda rahat durmuyor oraya gidip efendi gibi balığını tutanlar olduğu gibi orayı pisletip gelenler ve olay çıkaranlarda çok.

15. Levreka

Levreka Hakan Serin

Favori Kamış:
    Shimano Catana CX Spin 270cm 14-45gr
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000 SFC
    En İyi Avı:
    Aynalı Sazan 4620gr.
    Adamlar o kötü hava şartlarında(?) midye çıkartmak için sandalla açılıyorlar, Sahil güvenlik hücumbotlarla gidemiyor.

İlginç...

16. katilhamsi

katilhamsi Kadir

Favori Kamış:
    LINEAEFFE IM CASTING SURF 390cm 100-250gr
    Favori Makine:
    Okuma Compressa CP 65
    En İyi Avı:
    Gomit
    arkadaşlar bazen gümüşyaka ya misafirliğe gidiyorum bir sabah sultanköy de buluşmak dileğiyle herkese selamlarımı sunuyorum...

17. alibkkl

alibkkl ali

En İyi Avı:
    Kalkan,lüfer,kırlangıç,palamut
    iyi akşamlar bu akşam gerçekleştirdiğim avımda kiloluk bir minekop aldım ereğlide fotoğraf paylaşacağim

18. vesper34

vesper34 GÜRKAN

merhaba
    bugün fırsatım olursa sulanköye geçecem hava oralarda nasılll

19. werus59

werus59 Murat

Favori Kamış:
    Shimano Catana CX spinning
    Favori Makine:
    D.A.M QUICK SLR SPIN 530 FD
    En İyi Avı:
    42 cm*Lüfer
    Deniz durgundu ama balık var mıydı bilemem....

20. werus59

werus59 Murat

Favori Kamış:
    Shimano Catana CX spinning
    Favori Makine:
    D.A.M QUICK SLR SPIN 530 FD
    En İyi Avı:
    42 cm*Lüfer
    Arkadaşlar gece yada gündüz Tekirdağ marina içerisinde av yapsam birşeyler gelir mi?Gece rapala gündüz yemli ile....