Tekneyle Avcılıkta Nasıl Bir Lüfer Takımı Yapmalı

Konu, 'Olta Düzenekleri ve Yeni Sistemler' kısmında volex21 tarafından paylaşıldı.

1. hidalgo

hidalgo mustafa yarapsanlı

En İyi Avı:
    15.600 gr levrek 29.500 gr orfoz
    doğrudur çağrı gündüzleride rüstem paşada kehribar dayım cafe çalıştırıyorum orayada beklerim

2. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Çağrıcım dün sabaha kadar balıkta olduğum için yazamadım.Şimdi gelelim senin uygulamana fırdöndülü klipsten sonra kullandığın kamıştan 20-30 cm kısa bir fc misinanın (avlakta çıkan balıkların büyüklüğüne göre kalınlığı sen belirleyeceksin)bir ucuna palomar düğümüyle ufak bir fırdöndü diğer ucunada hızlı değiştirmek için rapala klipsi bağla bunuda palomar düğümüyle bağla.Yani sırasıyla söyle olacak makineden gelen ip misina,fırdöndülü klips,ufak fırdödü,arası fc misina ucuna rapala klipsi ve son sahte.O zaman bak bakalım nasıl olacak.Sizin yaptığınız şekilden çok daha avcıdır bu sistem.Birde hiç senin gibi kullanan görmedim sahteleri.O tarafa gelirsem tanışmak isterim sizlerle.Selamlar sevgiler...

3. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Ne demek abi buyur gel bizlerde çok isteriz. Ben mono kullandım ip önünde bir aralar ama pek sarmadı beni, ne bileyim ısınamadım:) Şuan şehir dışında olduğum icin telefondan erişim sağlayabiliyorum ve yazmak çok eziyet verici oluyor ama pazar sabahı bugun aldığım sahtelerle bir rapor sunarım gibi geliyor, çok tatlılar, iğneler olmasa yiyeceğim:D Saygılar selamlar