slm sanırım güzel bir organizasyon olacak fırsatım olursa ben de gelmek ve sizlerle tanışmak isterim. saygılar...
abi ben kaçırırsam ne olur sezon açılışını ????? dövermisiniz beni ??? yemezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kaçırmammmmmmmmmmmmmmmm .................. NOT: Bu arada METİN,BÜLENT,TAMER,YASİN,CAN,KOMUTANIM vb......... KANKALARIM dan haber yokmu ne ederler ne yaparlar bana cevap yazınnnn lemmm.................. ÖLÜMÜNE KANKAYIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
kaya abi benim sınav var 1 nisan da... malum aöf sınavları... sınavdan çıktından sonra gelmeye çalışacam...
Sen cebi kapat, ondan sonra haber yok mu?Nerdesin kardeşim kaç gündür Ne yapacağız, ne zaman gideceğiz Bence öğleden sonra yola çıkalım, teşkilatı kuralım, muhabbetimize bakalım Sabah gelecek arkadaşlar için hazırlık yapalım
cumartesi yenikente gümüş tutmaya gittik hiç bişey çıkmadı bide üstüne çamura battım eve gelince fırçayı yedik tabi selamlar mustafa
Kankaların tam kadro burda aslında Metin işleri yüzünden akşamdan çıkacak yola galiba komutanımı site banlamış bunuda konuşacağız tabiki Taner abi aynı Metin e bağlı Kemal Geliyor Çiko dayım zaten hazır kıta beklemede Can sınavla boğuşacak Ben ne zaman derseniz hazırım ama Çiko dayımla biz konuştuk ve sahabtan kaçmak istiyoruz sabahtan hazırlıklarımıza başlar yerimi kurarız gelen arkadaşlarımızda bize katılmış olur ateşimizi yakarız mekanımızı kurarız masamız hazır olur bu arada nevaleyi ateşe koymak için közümüzü oluştururuz değilmi Kaya abi sabahtan veya Öğleye doğru çıkalım diyoruz Mert lede Konuşacam ama bir türlü konuşamadık adamı ben hep uyurken aradığım için kızdı galiba aramıyorda Yasinden haberim yok sen onunla konuştunmu yazmadı bişeylerde aramadıda Yasin le sen konuşursun Kaya abi yazarsın ona göre
şimdi Oylamayi Ayarladim Işte 15 15 Berabere Olduk Ama Ben Cumartesi çalişmazsam Yunusla Ben Cumartesi Günü çikacagiz