KANKA sorma çalışmaktan başımı kaşıyacak vaktim yok inan eve zor gelıyorum valla sonra bayılıyorum koltukta sen nasılsın işlerin nasıl turna şenliği epey güzel görünüyor şimdiden
Kardeşim kafaya takma yasakları mangal tekir dostluk varken yemişim yasakları bu lafımı unutma gözünle görünce ne demek istediğimi anlıyacan
Organizasyonunuzun keyifli ve bol bereketli geçmesi dileğiyle. Resim ve video hayıtlarınızı merkala bekliyoruz.
katılım sezon açılışına pazar sabaha karşı yola çıkarak katılabileceğim. yanımda kesin olmamakla birlikte 10-12 yaş grubu 3 genç hanım olacak. buluşma yeri konusunda bir karar çıkarsa orada görüşüp tanışırız İnşaalah... restoranın altındaki teknelerden biri benim adı öztitanik bu senede batmazsa adını hakiki öz titanik olarak değiştireceğim
DİKKATT DİKKATTT CUMARTESİ ANKARA TEAM ÇIKIŞ SAATİ : 17.00 BULUŞMA YERİ SAMSUN YOLU OTOBAN ÇIKIŞINDAKİ İLK BENZİNLİK ( PETROL OFİSİ) CUMARTESİ KATILACAK ARKADAŞLARIMIZIN EN GEÇ SAAT 17.00 DE BULUŞMA NOKTASINDA OLMALARI GEREKMEKTEDİR.
biz diğer tarafa tepenin öbür tarafına söğütlerin altına veya sazlık kısıma gidiyoruz flash marka beyaz renkte bi araç görürseniz o biz olacağız 31 mart gecesi oradayız rastgele
Bu talihsiz sözleri bilinçli olarak sarfetmediğinizi düşünüyorum birileri terbiyesiz saygısız ve etik değerleri eksikse ben kendi adıma onlarla aynı seviyede olmam buda benim tercihim.
Evet Büyük Bir Ihtimalle Ordan Gideceğiz Siz Nerden Gitmeyi Düşünüyorsunuz Ayrica Ekip Olarak Hareket Edeceksek Sizde Guruba Dahil Olup Buluşma Yeri Ve Buluşma Noktasina Uyarsiniz. Ha Biz Daha Geç Saatlerde Katilacağiz Derseniz O Ayri Konu.
biz cumartesi sabah 4 te konya yolundan gideceğiz umarım orada karşılaşırız biz tepenin diğer tarafında sazlıkların orada olacağız rastgele
ATİLLA BEY SÖZ KONUSU YASAKLA İLGİLİ ELEŞTİRİLERİMİ OKUMUŞSUNUZDUR KAYA BEYİN DE BAHSETMİŞ OLDUĞU YASAKLA İLGİLİ BİR ŞEY DEĞİL ZATEN. MUHABBETİMİZİN GÜZEL GEÇECEĞİNDEN VEDE ZATEN 1 NİSAN İTİBARİYLE SEZONUMUZUN AÇILDIĞINDAN DOLAYI PROBLEM OLMIYACAĞINDAN BÖYLE BİR ŞEY DEDİĞİNİ DE İYİ BİLİYORUM. YASAĞA KARŞI BİZLER KADAR DUYARLI VEDE KORUYUCU BİRİDİR TANIDIĞIM İÇİN SÖYLÜYORUM. SİZİNDE BU ORGANİZASYONA KATILMANIZI BEKLİYORUM.
KIRIKKALE ANKARA YA 76 KM MESAFEDEDİR KIRIKKALEYE KÖPRÜKÖY İSE 36 KM MESAFEDE OLDUĞUNA GÖRE TOPLAM 112 KM LİK BİR MESAFE YANLIZ SAMSUN YOLUNDAN ULAŞIM İÇİN SÖYLÜYORUM BUNU.
ilgin için teşekkürler birazda yol durumundan bahsedermisin yollar nasıl ben hiç o yolu kullanmadım belki ilk olur bakarsın programı değiştirip team ile birlikte hareket edebiliriz(yoldan kastım düzgün olup olmadığı)
K.kaleye Kadar Zaten Biliyorsundur Ondan Sonra Keskin Yoluda Iyi Durumda Zaten Köprüköye Girişide Gitiiğine Göre Iyi Bilmen Lazim Yolla Ilgili Bir Sikinti Olduğunu Sanmiyorum Sonuçta Kar Yağmur Durumuda Yok Ha Olsa Ne Farkederki Bu Organizasyon Zaten Yapilacak Ekip Olarakta şu Ana Kadarsikinti Duyduğumuz Bir Olayla Karşilaşmadik Karşilaşirsakta Ekip Olarak çözümünü Buluruz Sikintin Olmasin
Aslında tekne organizasyonunu iyi ayarlarsak çok iyi olacak.. çıkış öncesi araçlar ve katılımcılar listesi hazırlarken tekne durumunu da bildirsek planlama daha iyi olacaktır. Mustafa, Cumartesi çalışan ve işten geç çıkacaklar olabilir saati az da olsa ileri almakda fayda var derim Sevgili Atilla Abi, Amatör balıkçılık konusunda bilginiz ve deneyiminizle her zaman yol gösterici oldunuz. Sirküler konusunda da tabi.. Kaya Abi ile uzunca bir süredir balık avına gitme fırsatımız oluyor. Kurallar çerçevesinde ve bilinçli avlanır. Zannedersem yazılan cümle biraz yanlış anlaşılmaya açık olmuş. Mangal ve tekir keyfi bazen balık tutmaktan öne geçiyor. Zaten mangal+tekir konusunda da bir yasak yok biliyorsunuz Kaya Abi, Cümle hakikaten biraz tehlikeli olmuş. Tamam biz hepimiz seni tanıyor ve biliyoruz ama cümlede düzeltme yapmakta fayda var. ne dersin