Turna şenliği :)

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında West_1979 tarafından paylaşıldı.

?

TURNA ŞENLİĞİ KÖPRÜKÖY ( ZAMAN BELİRLENECEK)

1. 31.03.2007 ÖĞLEDEN SONRA 17:00

59,5%
  2. 01.04.2007 GECE HAREKET 04:00

40,5%
  1. fsekerci

fsekerci

Favori Kamış:
    sadece olta
    En İyi Avı:
    turna 4 kg

arkadaşlar atilla abi haklı,,
    ayrıca bu aylarda henüz yumurta dökmemiş turna yakalama ihtimali yüksek,fakat yasal olarak sezon açılıyor.seçim sizin,ancak şu canlı yem işini bırakıp sadece at-çek yaparsanız yumurtalı balık yakama ihtimali düşer .
    .......yumurtasız rasgele...

2. Spider

Spider Mert Eren

Ben kendi adıma yazayım

eve balık götürme meraklısı değilim
    güzel bir turna yakalarsam ve olaki dişi çıkarsa (%50)
    hem de havyarlıysa(%50), yakışıklı bir poz çektirip
    suya iade edebilirim. Etmesem kimse yargılamaz
    ama gelecekte fazla balık için neden olmasın?

zaten 4 balıkta 1'i denk gelebilir..
    Bu da şans...

3. fsekerci

fsekerci

Favori Kamış:
    sadece olta
    En İyi Avı:
    turna 4 kg
    o tarih itibari ile yasak kalkıyor zaten.
    arkadaşlar kimse sizi yargılamıyor..
    yanlış anlamayın.
    ben sadece bu mevsimde turna henüz yumurta dökmemiş olabilir,kışın sıcak geçmesi gözönüne alınırsa ,dökmüş olması yüksek ihtimal..
    yumurtalı balık hızlı hareket edemez,bu sebepten dolayı ;canlı yemli bırakma takım yapmak BENCE iyi olmaz.

4. 3182

3182

arkadaşlar şu zamanda turna yumurtasını dökmüştür. 1 ay sonra turna yavrularının boyu 10 cm ye yaklaşır. Sazan yumurtalarından yavrular çıkana kadar turna yavruları onları yiyecek boyuta gelir.

5. kuzgun

kuzgun

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın çarşambada 108kg
    arkadaşlar bütün forumu baştan aşağı okudum bir iki kelamda ben yazayım dedim hafta sonu kesikköprüdeydim maksat haftasonu hava güzeldi at çek yaptım herhangi birşey vurmadı ancak kesikköprüye turnaya gidecek arkadaşlara bilgi olsun ankaraya içme suyu hattı döşeniyor kesikköprüden o yüzden yasaklandığı bilgisini aldım ikinci bir husus adamlar gündüz vakti ağ atıp topluyorlar ve jandarma onlara müdahale etmiyor köprüköy yasak diye biliyorum çünkü geçen sene jandarma gelip bizi uyardı

6. Spider

Spider Mert Eren

Geçen yıl köprüköy yasak değildi ???

neden uyardı jandarma sizi acaba ?

7. kuzgun

kuzgun

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın çarşambada 108kg
    ekimde gitmiştik sirküler eylülde çıkmıştı

8. kuzgun

kuzgun

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın çarşambada 108kg
    ama görüyorumki kimse yasak falan dinlemeyecek kesikköprüde byasaklandığına göre bu avlak bizimdir herşeye rağmen

9. West_1979

West_1979 Mustafa KARATAŞ

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    ANKARA TEAM

sezon açılmadan turna avına gidiyor ve yasakla ilgili uyarıda bulunuyorsunuz biz bu organizasyon için gerekli araştırmaları son iki gün kalaya kadar devam ettireceğiz yasak varsa rotamızı tabikide başka yöne çeviririz ama siz kendi ağzınızla sezon açılmadan turna avlamaya gittiğinizi söylüyorsunuz buda düşündürücü olsa gerek. :eek: :eek: :rolleyes:

10. kuzgun

kuzgun

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın çarşambada 108kg
    dostum bizimkisi av yapmak değildi mangal falan yaktık ama deli gönül uslanmıyor arabada olta vardı bir iki attım yoksa balık tutacak olsam gideceğim yer köprüköy olurdu

11. iğne yokmuşki vurmamış;) :D :D

Tamamen zpor:D

12. kuzgun

kuzgun

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın çarşambada 108kg
    arkadaşlar ankaralı olanlar bilirler dışkapı ssk hastanesinin yakınında halk pazarı var orada bi av bayii arkadaş 1 gün önce turnaya gitmişler bunu videoya çekip yaban tv ye göndermişler millet toplanmış seyrediyor bunun yasak olduğunu en iyi av bayii bilir o hadi bu hatayı yapıyor 30 dan fazla turnayı tutuyor peki adı geçen tv ye ne demeli demekki maksat doğayı korumak falan değil ego tatmini yapmak bir kaç kişi toplanmış yaptıkları avlar ile millete hava atıyorlar balık avına gelince birkaç video ile geçiştiriyorlar yasak varmı yok mu bilmiyorlar adam suçun belgesini yolluyor onlarda bu suça iştirak ediyorlar daha ne demeli, bilmiyorum

13. BARIŞ

BARIŞ BARIŞ

Favori Kamış:
    olta kışın tüfek
    En İyi Avı:
    turna 4.5kg --12kg yayın
    tuncay ortada bir şekilde yasak sezonda avlanma var ve bunun hiç bir açıklaması yok bu konu fazla uzadı daha fazla uzamadan bir hataydı özürdilerim diyerek bu konuyu kapatalım daha fazla karşılıklı tartışmaya dönüşmesin lütfen

14. hobbytime

hobbytime

turna

arkadaşlar
    köprüköy yasak değil yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz.
    http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=8139&page=4 burada ayrıntılı yazdım yasak konusunu dileyen karakolu arasın
    dışkapıdaki rus pazarında sezon dışı ava giden esnafın adı nedir öğrenebilirmiyim.orda 3 tane dükkan var girişteki mi yoksa içerideki iki esnaftan biri mi

Son düzenleme: 21 Mart 2007
  15. kuzgun

kuzgun

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın çarşambada 108kg
    arkadaşlar hiç kimse ile tartışmıyorum beni yanlış anlıyorsunuz yazdıklarımı daha dikkatli okuyunuz ben avlanmaya değil mangala gittiğimi belirttim ayrıca ben bu tv kanalındaki bir hataya dikkat çekmek istemiştim anladığım kadarı ile işin o yönü sizi pek ilgilendirmedi saygılar

16. kuzgun

kuzgun

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın çarşambada 108kg
    tam çıkıştaki tv falan koymuş orada yaptıklarını marifet olarak anlatıyor hatta telefonla o anada avada olan arkadaşlarıyla canlı bağlantı kuruyor rekora gidiyorlar diye sohbetine devam ediyor anlattığına bakılırsa yasak falan dinlememişler adını bilmiyorum ama tel.ini ve adını ilk fırsatta öğreneceğim ilginize tşk.

17. kaya caglar

kaya caglar

Favori Kamış:
    oltamda var zıpkınımda var teknemde var ama denizim yok :(((
    En İyi Avı:
    yayın 4,5 kg
    Arkadaşlar KANKALAR kardeşlerim dostlarım konu ne kadar dağılmış farkındamısınız?????? 1 Nisanda yasak kalkıyor ve biz şenliğimize bakalım :)

NOT : Kankalar akşamdan kalmayı ayarlayın gece harika olacak valla :D :D Siparişler şimdiden verildi haberiniz olsun benden söylemesiiiiii :D :D

ÖLÜMÜNE KANKAYIZ

Son düzenleme: 22 Mart 2007
  18. kuzgun

kuzgun

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın çarşambada 108kg
    ilhan abi yeni sirkülere bakarsanız 37/2 kırıkkale-kapulukaya baraj göletinin ava kapatıldığını görebilirsiniz köprünün sol tarafı kapulukaya kabul ediliyor sağ tarafı yani suyun geldiği taraf serbest bilginize

19. BARIŞ

BARIŞ BARIŞ

Favori Kamış:
    olta kışın tüfek
    En İyi Avı:
    turna 4.5kg --12kg yayın
    ooo kaya abi nerelerdesin sen ya

20. kuzgun

kuzgun

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın çarşambada 108kg
    kaya abi inan senin kadar heyecanlıyım ama gideceğimiz yer köprüköyde olsa sonuçta kapulukaya barajı ekim ayında gittik jandarma geldi ve yasaklandığını söyledi geçen hafta kesikköprüye gittik mangal yaktık sirkülerde yok ama ankaraya su alınacağı için orasıda yasaklanmış yani anlayacağın yer bırakmadılar mecburen yinede köprüköy herşeye rağmen