Mert mesela kaç olsun bir saat daha ileri alsak yetermi. 30 Mart akşamı yani cuma akşamı son listeyi açıklayacam. bot olayında ona göre organize oluruz.
Ankara, İstanbul ve Tüm Ekipler Şurda 9 gün kaldı. Bazı katılımcılarda tekne veya bot var. Bence iyi bir planlama ile avımız daha da keyfli olabilir. Her zaman olduğu gibi katılım listelerine başlayalım. Tüm bölgeler bence bu konuyu kullansın.. Biz ankara ekibi olarak başlığımızı atacağız. Ankara ekibinden katılımcılar lütfen aşağıdaki bilgiler ile birlikte mesajlarını bırakmaya başlasın. Böylece hazırlıklara ve planlamalara başlayalım mesajınıza lütfen : - Katılımcı isimlerinizi ve balikavi.net nick'lerinizi - Varsa aracınızı ve hareket semtinizi - Hareket saatinizi (bir grup cumartesi akşam bir grup pazar sabah çıkacaksa) - Varsa bot/tekne bilgisini yazınız.. Yemek ve içecek ile ilgili konuda her araç kendi planlamasını yapsın. Buluşma esnasında tüm getirilenleri birleştiririz. (her araç kendi grubuna yetecek yiyeceği getirdikten sonra sorun olmaz) her araç mutlaka 5 lt su ve 1 paket kömür bulundursun Gece gidecekler lütfen aydınlatma cihazlarını unutmasın. Dilerseniz gümüş konusunda da planlama yapalım. Oğuz abi (parsel) bu konuda gerekli temini sağlayacak (zannedersem 30 YKR/Adet) yeni açtığı balık malzemeleri dükkanına (kişisel fikrimdir) katkıda bulunmayı ve başkasından satın almamayı tercih ederim.
Notlar yazılırken çıkış saati konusunda problem yaşayacaklar bildirimde bulunursa saati değiştiririz. Ne dersin Mustafa?
Atilla Abi, Ben amatör balıkçıyım ve amatör balıkçılık konusunda da gerekli haysiyeti fazlasıyla gösteririm benim tabirim mangal tekir konusundaydı ayrıca yanlış anlaşılmışsam özür dilemeye herzaman hazırım amatör balıkçılık konusunda beni bilen iyi bilir herzaman düzgününü yaparım çünkü.............
Tamamdır Mert o zaman çıkış saatini cuma akşamı yazıyoruz ok. listeyide cuma akşamı veriyorum problem yok Kaya abi kuzlar ne yapıyo yemlemeyi unutma tezgah hazır oldu haberin olsun
Kankalar yer, harekat saati, buluşma noktası benim için fark etmez yeterki sizlerle olayım sizinle fizana gitmeye hazırım siz son noktaları yazın yeter
kemalim ne haber ya???? hafta sonu geldi ama bende tık yok şimdilik anlıyacağın bellı degıl daha sen ne yapmayı planlıyon????
nerede yakalıyacaksınız gümüşleri ??? artı olarak 1 hafta besliyecekmisiniz tuttuklarınızı şenliğe kadar ????
rakadaşlar vallahi ben bu cumartesiden kalecikteyim sizleride davet etmek isterdim ama bir abimizin evi var su kenarında onun yanına gideceğiz yayının kapanışını yapacağız geçen sene 4 tane almıştık işallah bu seferde bişeyler çıkar pazartesi fotolar sitede herkese iyi hafta sonları
bak ya kankama bak neler yazmış kardeşim tamam arkadaşının evi olabılır ama bızımde çadırımız arabamız var yani bak bu olmadı şimdi valla bozuldum
kaya abi ben her zaman sizlerle birlikte olmak isterim bundan şüpeniz olmasın gideceğim yerde zaten senin dediğin gibi çadır yada arabada kalınacak bir yer değil çünkü burası yanyana sıralı çevrilmiş olarak bitisik şahıs arazileri yani çadır kurmaya müsait yerler değil yoksa gerçekten hep birlikte olmayı isterim
Kardeşim sağol şaka takılıyorum bu hafta evde olmak zorundayım yoksa hanım oyacak valla bu balık sevdasına
Hafta sonu çalışacağım gibi gözüküyor Misafirimin biri galiba bu hafta sonu gelecek gibi. Belki bir şeyler yaparız .. ama emin değilim.
yok yanlızca olup olmadığına bakacağız yer yakın çünkü biz eryamandayız gideceğimiz yer yenikentte tabi bir kaç numune alacağız akvaryum var
barış abı bu mevsımde yayın olurmukı?havalarda malum.yanı bızde arkadaşlarla bu hafta sonu gıtmeyı planlıyorduk ancak havadan dolayı vazgectık.bıde bu konuda yardım ıcın bı başlık actım.yazılanlar bıraz umudumu kırdı.bende vazgectım.ilerleyen zamanlarda eger gıdersek kalecık tarafında tavsıye edebılecegın bı bolge varsa ıyı olur.
Valla şu An Saat 05:27 Ve Ben Hala Içiyorum Ama Pazargünü Ankara Team E Bir Plan çikarbilecek Durumdayim. Kaya Abi Sen şansini Arada Kaybettin Telin Kapali Olmasindan Dolayi Pazar Günü Illa Bişiler Yapalim Dersinz Hemen Ben Emrinze Amadeyim Cvp Brkliyorum.
KANKAAAAAAAA ne diyon sen saat 05,27 ve sen halen içiyon ha yuh yani hem sen hangi pazar gününden bahsediyon anlamadım valla yani ayın 25'i olan pazarsa yok bende tık yok eve bağımlıyım ama haftaya olan 31 cumartesi 1 nisan pazarsa sizi benden kimse ayıramaz ÖLÜMÜNE KANKAYIZZZZ