yasli gittim sen geldim, biraz da islak geldim :)

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında roy tarafından paylaşıldı.

1. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Dur şimdi yemliyoruz, mazmozluyoruz ortamı. Asıl balık başka. Bakarsın aklını çeleriz de atlar gelir. Bulandırma suyu hihi

Köpekbalığı, camgöz, şu bu her zaman tutulur da, Roy'u böyle istim üzerinde biraz zor denk getiririz. Hazır "feeding frenzy" moduna girmiş gibiyken...

2. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Afferin Roy, bıyıklıyı kapmışsın yine, şunlardan birini götür eve de bakalım tadı nasılmış. Onu da ben geldiğimde yapacağız heralde senin bu işe cesaret edeceğin yok. :)

3. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Sorun iğnenin büyüklüğü değil aslında, mezgitlerin küçüklüğü. Orta parmak boyunda ancaktılar. İğne de normal, sıradan 10/O, 11/O filan bir iğne. Biraz küçük geliyor ama, daha büyüğüde yok piyasada.

4. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Bu yazdiklarindan +50 kilo orkinos sezinliyorum...
    Video oyunu oynar gibi balik tutuyorum puehhh :D lakin takim taklavat, merada bölge seçimi, yem seçimi ve yemleme faktörlerine verilen ugras ortada :) iyi ortaya gol oluyor.

5. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    He yahu gel de bir yiyelim. Aciyorum koca hayvana. Senelerce direnmis büyümüs.

6. İnan01

İnan01 İnan Köse

Favori Kamış:
    Daiwa Crosscast 2.59 28-84 / Major Craft Skyroad 2.44 7-23
    Favori Makine:
    Shimano Twinpower HG 4000 / Shimano Stradic Ci4 3000
    En İyi Avı:
    Balık
    Mangala ne hacet :D Sen balık parçalamayı bilmiirsin heral :laughing:

Tutarsam yapacam söz :D:D

7. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Sen de bu balik parçalaninca ne kadar yer kaplar bilmiisin galiba :D 3 posta mi pisircez :)

8. istavrit

istavrit Boğaç

Roy super iş cikmis gene kardeş:) Selamlar

9. İnan01

İnan01 İnan Köse

Favori Kamış:
    Daiwa Crosscast 2.59 28-84 / Major Craft Skyroad 2.44 7-23
    Favori Makine:
    Shimano Twinpower HG 4000 / Shimano Stradic Ci4 3000
    En İyi Avı:
    Balık
    Tamam vazgeçtim, yeme yemeeee :D

10. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    eyvallah Bogaç :) tasagami ile ustanin da kulaklarini çinlattik.

11. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Tebrikler Roy paşam:thumb: :thumb: :thumb:
    Tatlısuyu bırkak ta biraz denize kaç artık :eek: :D :D :D

12. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Tuzlusuya kaçmaya vakit lazim. Vakit olmadigindan mütevellit tatlisu canavarlari ile oynasmak durumundayim. River monter abi daha ne olsun :)

13. Balikci34

Balikci34 selim

Favori Kamış:
    Sportex,Shimano
    Favori Makine:
    Shimano,Daiwa,Dam,Abu
    En İyi Avı:
    Turna
    Tebrikler Roy,oltana daha irileri nasip olsun...

14. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Insallah masallah Selim abi. Söyle durdurmakta zorlanacagim, takimlarin limitlerini zorlayacak bir balik hayalim.

15. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    Tebrikler Abi balık medyatik değilmiş çekme der gibi sallanmış :) Daha güzelleri oltandan eksik olmasın

16. aknysfsrn

aknysfsrn AKINYUSUF

Favori Kamış:
    D.A.M SPEZIPOWER TELE SURF 420
    Favori Makine:
    Shimano aero
    En İyi Avı:
    Yumurtalık Pistaş mevkii LAGOS 5 kg
    ellerine sağlık roy usta :) yine göstermişsin hünerlerini ve kaliteli balık avcılığının inceliklerini .
    Bu balık cinsi için sadece geçerli olan bir durum bende de var balık ne kadar büyük olursa o kadar geri salmak istiyorum nedense cinayet işlemişim gibime geliyor :D 108 cm bilmem kaç kilo herşeyi yememesi seçici olması falan , biraz daha büyüse lys hatta kpss ye hazırlanacak :) balık zaten karada da yaşayabiliyor yakındır bunun evrim geçirmesi

17. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Sagol Mert daha irisi sana denk gelsin :) bizim külüstür telefonu hesaba katmadi balik :) irileri malak gibi yatiyor da 120den ufaklari pek bir kivrak

Agzina saglik Akin valla ben de bu boy bir hayvani öldürsem katil gibi hissederim diye korkuyorum. Arkere alsalar direk onbasi bu :)