YAYIN TURNA VE TATLI SU KEFALİ AVIMIZ

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında adem yurtseven tarafından paylaşıldı.

1. Esox

Esox Sedat Demir

Favori Kamış:
    Cormoran Bull Fighter 180 5-25 gr **Caperlan Illicium 10-30gr 240
    Favori Makine:
    Daiwa Regal 3000 5İA
    Diyorum bende bu fotoğrafları videoları nerden hatırlıyorum :)

Meğer 31 Ağustos'da da aynı konuyu açmışsınız :)

2. adem yurtseven

adem yurtseven adem

Favori Kamış:
    okuma
    Favori Makine:
    okuma avenger 40b
    En İyi Avı:
    yayın 87 kilogram
    arkadaşlar güzel dilekleriniz için cok teşekkürler 7. resimdeki balık meselesine gelince bizim nehirde sazan türü bi balık yok diye biliyorum biz çocukluğumuzdan beri bu balığı sarı balık diye bildik oltaya gelme meselesinde de abi tak solucanı yada tavuk ciğerini at dip oltasını tabanı çakıllı yada taslı yere bak nasıl geliyor kefal konusundaki limitlerden bahseden arkadaşıma da sesleneyim limitleri biliyorum kardeş kasna yemlik balık değil ama turna bu suda onla besleniyo ne kullansaydım küçük canlı turna mı kullanayım tebliğde canlı yem kullanmak yasak ama isteyen kızsın isteyen darılsın bence saçma bi madde turna bu avlakta zaten kasna ile besleniyo madde söyle olsa anlarım canlı yem avlarında avlakta bulunmayan bi balık türü kullanmak yasaktır dese anlıcam bence saçma dediğim gibi biz sürdürebilir av pesindeyiz bohçacı olsam 2 tane 70 cm lik yayını suya iade etmişim ayrıca resimlerde 3 adet turnada limit altı penseyi suya düşürdük iğneyi çıkarırken cok zarar gördüler o yüzden alıkoymak zorunda kaldık bilgilerinize

3. adem yurtseven

adem yurtseven adem

Favori Kamış:
    okuma
    Favori Makine:
    okuma avenger 40b
    En İyi Avı:
    yayın 87 kilogram
    arkadaşlar tartışmayın lütfen bence kabahat bende yıllardır hatta söyle söyleyeyim 7 yasımdan beri yani 20 yıldır yakaladığım balığın ne olduğunu bilmiyorum burda birbirinizi suçlamaktan vazgeçin ot sazanı ise yasak olduğunu öğrendim bidaha avlamam şiraz ise zaten mesele yok birbirinizi kırmanızın hiç gereği yok bizde insanız bizimde yanlışlarımız olacak ama bence o kadar büyük yanlışlar varki örneğin ag kullananlar tırıvırılar elektrik verenler dinamit atanlar ben bunların hepsini gördüm bırakında amatör olta balıkcısıda istemeden farkında olmadan bakın üzerine basarak söylüyorum kasıtlı değil yanlışlıkla ufak tefek hatada yapsın insanız sonuçta

4. night fisher

night fisher fatih

Favori Kamış:
    kendisinin dizayn ettiği muhtelif kamışlar
    Favori Makine:
    çançinçon çinişi makineler
    En İyi Avı:
    kırlangıç 8.4 kg
    -balıgı kıyılarken bi tuhaflık var bu turna degil yayın neyse baktık daha kücük dogru suya iade ettik..oturduk cayın basına dedim adaş bu yayının bu gölde ne işi var oda sasırdı tabi.. biz çay keyfine saat 4 gibi devam ederken ....

-bende zor hava karardı dedim gercektende hava kararmış samandıralar görünmüyordu adem abi son oltayı çekerken oltada bişi var ama dur bismillah dedi balığı kıyıladık turna baklerler yine bitane yayın ama cok küçük yaklaşık 70 cm civarında resim alamadık ama aynen tekrar suya iade ettik.

Doğrusu benimde kafam karıştı:confused: :confused: :confused:
    Sabaha karşı ilk tutulan yayın hemen suya iade,hava karardıktan sonra tutulan 70 cm lik resmi alınamayan da aynen suya iade.
    Dört adet yayın görünmekte fotolarda.İki KALLAVİ yayının anlatılan avla alakası yok,sanırım teşhir amaçlı konmuş;) gerçi arkadaşımızın gömlek aynı:confused:confused:
    Peki,o fanta şişesinin yanındaki yayın yavruları hangileri:confused: :confused: :confused:
    BİRAZ KARIŞMIŞ İŞLER GİBİ GELDİ BANA.Oysa ilk rapor (31 ağustostaki - bkz.http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=55842) gayet normal idi.
    Sevgili Adem,raporu tekrar yayınlayıp,ilave fotolarla neyi anlatmaya çalıştığını bir açıklasan,bu kafa karışıklığına bir son versen diyorum:)
    RASTGELSİN

5. ozduzen

ozduzen Hakan

Favori Kamış:
    okuma v system 8 240
    Favori Makine:
    Shimano Sustain 4000 FG
    güzel av olmuş teşekkürler..

6. adem yurtseven

adem yurtseven adem

Favori Kamış:
    okuma
    Favori Makine:
    okuma avenger 40b
    En İyi Avı:
    yayın 87 kilogram
    arkadslar rapora sonradan eklenen fotolar var 31 ağustostaki rapora ek resimler ekledik ama o günün resimleri değil o fanta şişesinin yanındaki yayınlar sonradan yakalanmış ve limit dahilindedir 31 ağustostaki 2 adet yayın suya iade oldu bu yayınlar sonradan yakalandı ben bu avda yoktum en iyi av arkadsımın yaptığı avdır kendisininde müsaadesini alarak 31 ağustos avının raporuna ekledim resimleri

7. zengibarr38

zengibarr38 MEHMET

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    TURNA (4 KĞ 300 GR) GÖK ALA 3150 KGR
    Tebrik ederim sizi sayın arkadaşlar.o kadar zamandır uğraşırım bir yayın yakalayamadım.bu PİNTERcilerin gözü kör olsun , GERMEcilerin de tabi , balık koymadılar sularda , inşallah balıklar tükenmeden herkes aklını başına alır,selamlar

8. SAMET TURAN

SAMET TURAN SAMET

yayın için kullandığınız yemi öğrenebilirmiyim

9. HakanDurgut

HakanDurgut Hakan

Favori Kamış:
    SavageGear Bushwhacker XLNT 240cm 10-40gr
    Favori Makine:
    SHIMANO Stradic CI4 3000F
    En İyi Avı:
    88cm 4kg Yayın (spin takım ile)
    Tebrikler çok bereketli avlarınız olmuş..