Yaylada alabalık avlarımdan kareler mayıs 2013

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında tehlikeli_29 tarafından paylaşıldı.

1. cakall

cakall Burhan Sait

yazının içerisinden sadece şu cümleyi copy yapıp "konu buralarda konuşulmayacaksa ve öğrenilmeyecekse nereden öğrenilecek.Herkes sizin kadar bilgili olmayabilir " alkışlıyorum.
    Ben tırıvırı kullandım zamanında ve yasak olduğunu bu siteden öğrendim. Öğreten herkeze teşekkürler...

syg,

2. CENGİZ ÇAPAR

CENGİZ ÇAPAR CENGİZ ÇAPAR

Favori Kamış:
    FLY KAMIŞI
    Favori Makine:
    FLY MAKİNASI
    En İyi Avı:
    BOHÇACI AVI 80 KG :)
    http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=52183

Üstteki link sizin daha önceki avlarınızdan birine ait.

Sevgili kardeşim ,bundan sonra yapacağın avlardan ÖNCE biraz daha araştırma yapmanı tavsiye ederim. Yaşının gereği duyduğun heyecanı anlıyorum ve bizim yaşımıza geldiğinde seninde bizleri anlamanı umut ediyorum. Daha bilinçli raporlarını merakla bekliyorum . Sağlıcakla kal , RASTGELSİN :)

3. tehlikeli_29

tehlikeli_29 abdüssamed

Sizin dediğiniz gibi hatasız bir kişi bile yoktur diye düşünüyorum bu yaptığımında bir hata yada bilmediğim için oldu.Benimde yakaladığım balıkların birçoğu yaşıyor paylaştığım konulara bakın orada demiştim zaten illa bunu göstermek için bir video mu hazırlasaydım? Kesinlikle katkıları çok büyük ben ve birçok kişi bu forumda birçok şey öğrendiler bu yüzden herkese ve size çok teşekkür ediyorum Rastgelsin

4. tehlikeli_29

tehlikeli_29 abdüssamed

Sizde sağlıcakla kalın.

5. tehlikeli_29

tehlikeli_29 abdüssamed

Teşekkür ederim abi beni anladığın için ben bilmiyordum diyorum bazı arkadaşlar halen daha ısrar ediyor.Bende bu siteden bu avın yasak olduğunu öğrendim.Öğreten herkeze teşekkür ediyorum. Rastgelsin

6. tehlikeli_29

tehlikeli_29 abdüssamed

Teşekkür ederim abi araştırma yapmadan avlandığım için sizden ve herkezden özür diliyorum.Önemli olan böyle avları bir daha tekrarlamamak ve bu yanlış avlar sayesinde herkez bir çok şey öğreniyorlar.Bende sizin bilinçli av raporlarınızı merakla bekliyorum.Sağlıcakla kalın , Rastgelsin

7. cakall

cakall Burhan Sait

Fazla söze gerek yok sanırım. Yasak olduğunu öğrendin tekrarlamaman dileği ile.

syg,

8. f1r1nc1_72

f1r1nc1_72 Fatih

Favori Kamış:
    Cormoran Bull Fighter X 1.9 m
    Favori Makine:
    SHIMANO catana 2500 fb
    En İyi Avı:
    32 cm Alabalık
    Yeni tebliğe göre avlaktan elde edilen doğal yemlerle ve doğal mamül yemlerle avlanmak yasak değil.

9. asenol

asenol ahmet şenol

Favori Kamış:
    fly
    Favori Makine:
    fly
    (2) Küspeli olta, parakete, sualtı tüfeği, zıpkın, pinter ve sepet gibi tuzakların kullanılması yasaktır. Yemlik uzatma ağı dışında her türlü ağın (tırıvırı, germe, uzatma, sürütme, çevirme, serpme ve benzeri) avlakta bulundurulması ve kullanımı yasaktır.

(3) Bayıltıcı, uyuşturucu, öldürücü kimyasal maddeler, her türlü patlayıcı, öldürücü, bayıltıcı, uyuşturucu, uyutucu, uyarıcı maddeler, karpit, sönmemiş kireç, balık otu ve benzerlerinin amatör avcılıkta kullanımı ve bu malzemelerin av mahallinde bulundurulması yasaktır.

(4) Bir amatör balıkçı en fazla 4 olta takımı ile avlanabilir. Olta başına iğne sayısı 3 adedi geçemez. Ancak, alabalık avında iki olta takımından daha fazla olta takımı kullanılamaz ve her olta takımında iki iğne bulunabilir.

(5) Akarsularda her türlü doğal yem kullanılarak alabalık avcılığı yasaktır. Sadece yapay yem kullanılarak avcılık yapılabilir. Göllerde yapılacak alabalık avcılığında ise kan kurdu, kemik kurdu, leş kurdu, sinek larvaları, canlı ya da cansız içsu ve deniz balıkları hariç, her türlü yapay, doğal ve mamul doğal yem kullanılabilir.