:laughing: :laughing: :laughing: Kadir abim akıllandım. Birkaç musubet, bin nasihattan daha etkili oldu ve sahte kayıplarını minimuma indirdim. Maxrapları neden almasaydın dedin abi? Çok şaşırdım herkes çok met ediyor diye büyük umutlarla aldım onları. 2 kırmızı kafa da roder abi. 1. sini spot balık gönderdi. (daha kalın olan) Pelikan sahte sipariş etmiştim kırmızı kafa, ellerinde yokmuş roder göndersek olur mu dediler dedim gönder gönder.... (ne gönderirsen gönder) İnce uzun olan yeni aldığım roder abi. Bi üstündeki fortuna salti, onun üstündeki yeşil renkli ince uzun olan da roder.
Olacak bu iş olacak. Yeni sahteler de çok güzelmiş, tam teşekküllü bir sahte koleksiyonu oldu sayılır artık. Tek bir eksik var şimdi. Ama içime doğuyor bak, bir yağmur fırtına soğuk gelsin, üşenmeyip gideceksin avlağa, alacaksın paşayı
Olacak Volkan bizde bu azim ve bu sahteler olduğu sürece levrek mutlaka olacak az kaldı (BAHARA) :laughing: Bende Kadir beyin maxrap'leri neden aldın dediğine hala bir anlam veremiyorum. Kadir beyin bu konuyu açıklamasını rica ediyorum.
Teşekkürler. Tek bir eksik var şimdi derken ne demek istedin ? Yeni bir sahte mi :laughing: Tek tesellim bulunduğum avlaklarda kimsenin tutamaması veya 1 ispendek tutulması (o da silikonla). Demek ki benden kaynaklanan bir durum yok diyorum içimden. Balık çok seyrek. Yoksa herkes kiloluk yakalasa ben bunca malzemeyle tutamasam kırarım bu sahteleri Şaka bi yana durum böyle olsa hatayı kendimde ararım. Bi de vaktim kısıtlı 2 hafta da birkez avlanabiliyorum. Cuma veya C.tesi gece veya sabah suyu yapabiliyorum o kadar. Havaya ve şartlara göre zamanı kendim belirleyemiyorum. Bi hafta sonu kıstıracam ama. Bakın görün o zaman sayfalarca rapor yazmazsam ne olayım. Çok bilendim çok....:laughing:
Bende çok merak ettim. Ortalama 28 tl'den 84 tl gömmüşüm 3 Maxrap'a. Kadir abim keşke almasaydın deyince, moral dip yaptı. Bende bekliyorum bakalım online olmasını.
Bende geçen Cuma günü aldım Kadir bey fayu ve fhb kodunu öneriyordu ama şimdi ne oldu da almasaydın dedi???
arkadaşlar ben ilk fotoyu görünce, zannettimki yine max rap almış,2ciye bakmadımmrsparkle yanılmıyorsam önce taktırmıştı,bunlar yeni maxraplar olsa gerek az para deyil,o paraya 2 3 hatta 4 tane sahte eder,malüm mekan sanırsam ,taktırırsa bu kez acı olur gibisinden keşke almasaydın terimini kullandım burda 5 10tl lik pek kafaya takılmaz da 30tl olunca aman dikkatli atıp çekin derim
Ohhh yüreğime su serpildi resmen. :thumb: Yani aklıma başka başka şeyler getirmeye başlamıştım ki tam zamanında cevap geldi. hihi
Ohhh içime su serpildi Bende işe yaramıyorlar diyecen falan sandım dı? Evet abi bunlar yeni maxraplar. Daha önce 13 cm lik iki taneyi akarsuda bıraktık. Bunlar 11 cm. ve akarsuya atmıyorum. Denizde iki sefer kullandım kaza bela gelmedi başlarına (çok şükür)
http://www.rastgeleav.com/default.asp?git=4 Buradan aldım ama dükkana bizzat giderek aldım. İnternet sitelerinde foto koymamışlar aldığım sahtelerle ilgili ama ellerinde 3 er kutu vardı sanırsam. Ne aranan sahtelermiş, bilsem birer de yedek alırdım Elini çabuk tutan alır, belki de bitmiştir çok yoktu zaten. Dükkana gidince 10 tl'den verdiler. 3 Roder 10 tl =30 tl 1 Fortuna Salti 8,5 tl 1 Pelican Helium 10 tl 1 Ryobi 14 tl Toplam 62,50 tl ödedim
Temennin için teşekkürler. Kırmızı kafaları bi yerden tanır gibiyim demişsin? Bir ima sezdim, nerden tanıyorsunuz? Yoksa sizde varda güzel av mı yaptınız?
Evet bir nevi hobi oldu bende sahte almak. O da olsun bu da olsun derken sonuç ortada. Temennin için teşekkürler...
Bütün avlarımı 136 mm roder kırmızı kafa ile yaptım.Uygun fiyata almışsınız,burada 13.5 tl,ryobi 18 tl.