pelikan arıyorum mersinde bulamıyorum ne ayak anlamadım??? burdaki sitelerden almaya kalksam kargo vs uzun hikaye, birde bazen stokta yok şunu verelim bunu verelim diyorlarmış bazılarında.. mersinde pelikan satan yer bilen arkadaşlar bi adım öne çıkabilirmi arkadaşlar?
İnternet sitelerinden alacaksan stokta var görünse bile telefonla olup olmadığını mutlaka sor. Ben çok kazık yedim. İzmir Kemeraltında yok (Nitro 44) Bazı modelleri var ama bence en iyi iş yapan nitro 44. Bulursan bi yerde en az 2 tane almanı tavsiye ederim. Rastgelsin...
eywallah volkan tavsiyeni dikkate alacağım, bulabilirsem 13 cm nitro 09-41-44-54 birer tane alayım diyorum ama bakalım, bahsettiğim sahtelerle ilgili olumsuz fikri olan arkadaş varsa yazsın bu arada. neticede tecrübe önemli...
Güzel seri. Kısa kullanım süremde görebildiğim tek kusuru boyasının kolay zarar görmesi. Kayalara vurdurmamaya özen gösterirseniz sıkıntı yaratmaz. Yüzüşü gayet güzel.
Yok yok sipariş vermedim orada olduğunu gördüm sadece bende sadece ünlü olarak daiwa saltiga laser sardine ve gerçek ima komomo yok gerisi var aşağı yukarı
Ben İzmir de bulunmadım hiç.Yazamamışım galiba.İzmir den daha kötü ve verimsiz denizlerde aldım balığı.Sizin yakalamanız lazım ama var
Alın beyler alın.. sahteleri.. maaşın tamamını yatırın yalancı balıklara.. tek başına levrek meraklısı biri var ... hiç bu kadar malzemesi yok tek başına levrek meraklısı ikinci biri var..elindekileri görseniz bunlarda ne yahu dersiniz tek başına levrek meraklısı üçüncü birisi var . elindekilerin hepsi yurt dışından gelme hiç birinin modeli türkiyede yok zira değişik markalar.. hepside labrax peşinde ve balıgıda alıyorlar.. ışıksız gecede birisi sütbeyazı ile balık alıyor digeri mavili yeşilli tonla.. birisi nin poper ine saldırıyor , öbürünün gagalı batarına.. peki bu balık bunca değişkene geliyorsa acaba neden insanlar - su iyidir - bu güzeldir - ahanda bu avcıdır .. diyerek eldeki malzemenin reklamını yapıyor.. işinde komik tarafı , birimiz burdan bir sahte ve tutugu 1 kg üstü 4-5 levreği gösterdikmi.. o sahte anında magazalardan toplanıyormuş.. kalmıyormuş..bunuda öğrendim..
bende ebaydan bu oyuncakları aldım tanesi 22-25 tl arası karaköyde ben 5 tanesini 62 tl ye aldım 8-9 günde geldi amerikadan http://www.ebay.com/itm/370533513823?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
Bende Daiwa Saltiga'da vardı Bir güz akşamı akarsuda bıraktım İma komomom hiç olmadı. Kadir abi aldı tavsiye etmedi, bende almadım.
İzmir'de bulunmadan İzmir'den daha verimsiz olduğunu düşünmeniz ilginç. Nasıl karşılaştırma yaptınız? Eskiden belki en iyi levrek avlakları İzmir ve civarında olabilir ancak bu sene gerçekten kesat. Duyumlara göre geçen sene levrekleri cuvalla götürüyorlarmış bazen. Abartı mı bilmiyorum ama bu sene az olmasının sebebi önceki senelerdeki bilinçsiz avlanma olabilir. Hatta avlaklarda tanıştığımız insanlardan bazıları geçen sene levrekten 5 bin lira kazandım deyip övünüyorlardı.
Neden böyle bir mesaj yazdın be abim. Şimdi benim şirketin (pelican) işleri bozulacak. Boşuna mı uğraştım şimdi ben Şaka bi yana sahte alacak insanlara fiyatına göre iyi iş yapabilen sahteleri önermeye çalıştım. Bi Yo-Zuri , Rapala , daiwa veya ima önermedim. Yazdıklarında haklısın 1 tl'lik silikonda levrek alıyo (hemde daha başarılı) 50 tl'lik rapala'da alıyo. Seçim kullanıcının zevkine kalmış.
İşe yarayacağını düşünsem almadık sahte bırakmam ama gördüğümüz üzre en çok kullanılan malzemelerin hepsi bende var daiwa saltiga lazer sardine edinmeliyim sence ?akarsuda bırakmamakla birlikte tabi