Ağırlık sistemi farklı, uzak atım için müthiş bir sahte (benim denediklerim içinde en iyisi) Ok gibi gidiyor, daları fazla değil. 1 metre dalmıyor bildiğim kadarıyla. Ben iki üç avda kullandım hiç balık alamadım. Bence almana değmez, hani onu alınca mutlak yakalarım diye düşünme. Çok pahalı bence gerek yok. Mera da balık varsa elindekiler de yakalayacaktır.
Malum durumlara söylenecek bişey yok elbette!Ama genel olarak Bursa/İzmir kıyaslaması yapın 2-3 yıllık hatta onumuzde ki 2-3 aylık raporları karşılaştırın beni anlarsınız diye umuyorum.Biz buralarda İzmir gibi biyerde yaşasak vs gibi hayaller kuruyoruz buda ayrı bir olay.Umarım İzmir daha fazla darpa veya gaspa uğramaz.Her alanda amator balıkcılığın kalesi İzmir bence...Orda bu olay bitmişse biz oltalarımızı yakalım...Çok levre tutacağınıza eminim.Şimdiden rastgele.
keşke dediğiniz gibi olsa...yazın bile rahat rahat gezebiliyor gümüldür açıklarında troll tekneleri...körfezde levrek var ama ne tutarım ne yerim şahsen... gerçi denizlerde soğumadı ama ciddi anlamda yuvalar tahrip edilirken balık olmaması durumu çok normal...bende forumdan baktıkça çanakkaleye özeniyorum şahsen...cidden trofe balıklar var o bölgede....
:laughing: Bornovalı Emre arkadaşım durumu yazmış zaten sizi birbirinize havale ediyorum. Şaka bi yana buralarda çok hırpalandı. Azmak ağızlarına ağ ata, ırp mı her ne zıkkım sa onu çeke çeke kuruttular. Levrek hiç mi yok, tabiki vardır ancak geçen senelere göre çok çok az. Siz bize biz size özenir olmuşuz Bende Çanakkale Sivrice'de av yapan ustaları gördükçe keşke oralarda yaşasak diyorum :laughing: Rastgelsin...
Saroz,Çanakkale elbette bir numara.Benim de hayallerim arasında.Hoş bu gidişle oranın işi zor olacak gibi.Çünkü iyice adı anılmaya,gizliliğini yitirmeye başladı.Hüdai Tan,Hür Mol,Aykut gibi ve adını hatırlamadıım nice levrek ustaları İzmir de.Üstelik çağdaş bir şehir,bu tarz talanlara kuralsızlıklara oay kolay müsade olmaz diye düşünüyordum.Heralde öyle değilmiş ne denir i.Çok üzücü bir durum.